TRI SESTRE UBILE OCA, RUSKOG MAFIJAŠA: Tukao ih i zlostavljao godinama, preti im 15 godina robije!

Rus

Foto: Youtube/Printscreen

Ruske tinejdžerke Kristina (19), Angelina (18) i Marija (17) priznale su ubistvo 57-godišnjeg oca Mihaila Kačaturijana, zbog čega im preti 15 godina zatvora.

Kako se navodi, sestre su izbole oca nasmrt posle godina mučenja i seksualnog zlostavljanja.

Prema policijskim izveštajima, sve tri sestre priznale su ubistvo oca tvrdeći kako su godinama trpele seksualno, psihičko i fizičko zlostavljanje.

Čuveni ruski psiholog Mihail Labkovski savetuje žene: Evo šta da radiš kad ti muž napravi pakao od života! (SAVET DANA)

Njegovo telo je pronađeno sa nekoliko uboda blizu lifta.

“Mrzele smo ga i želele smo samo jednu stvar – ili da nestane ili da ga nikad nismo poznavale”, rekla je Kristina.


Navodno, otac ih je zlostavljao na različite načine, a jednom prilikom je jedna od njih morala da pojede pseće dlake sa poda.

“Jednom je Mihail pronašao pseće dlake na tepihu i pozvao jednu od ćerki i naterao Je da to pojede”, rekao je porodični prijatelj.

Kako bi mogao da ih špijunira dok nije kod kuće, postavio je kamere, a postoje informacije i da ih je seksualno zlostavljao.

Jedna od sestara je pokušala samoubistvo. Ukoliko budu osuđene preti im od 10 do 15 godina zatvora.

“Tata, šta si to uradio, ubio si nevinog čoveka”: Detalji užasa u naselju Stepa Stepanović

Na dan ubistva, sestre kažu da im je pretio nožem. Jedna od njih ga je zgrabila i ubola ga, a potom su se i ostale pridružile. On je uspeo da pobegne iz stana, ali je izdahnuo kod lifta zgrade. Takođe, otac im je bio zavisnik od heroina.

Čak i prijatelji i komšije kažu da je bio pravi tiranin, a da je njegova žena, majka tri devojke, pobegla od maltretiranja.

BRUTALAN NAPAD U BEOGRADU: Udario čoveka pred detetom (8) i polomio mu lobanju, sada mu se bore za život (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

“Uvek ih je tukao. Jednom ih je odveo u šumu i pretio da ćeih ubiti. Majak je pobegla, a on je posle zabraniosvaku komunikaciju sa njom. Kačaturijan je bio povezan sa podzemljem, bio je poput mafijaškog bosa”, rekla je jedna porodična prijateljica.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: TheSun)