TRI SESTRE, TRI BISERA: Jedine trojke u ovom delu Bosne, zablistale su na maturi, a upisaće možda i isti fakultet (FOTO)

Cazin

Foto: Privatna arhiva

Adna, Azra i Admira Kapić jedine su trojke u obrazovnim ustanovama na području grada Cazina i Unsko-sanskog kantona koje su okončale srednjoškolsko obrazovanje u cazinskoj Gimnaziji.

Sestre su nedavno, zajedno sa svojim vršnjacima, bile učesnice tradicionalne maturantske parade, pa su svojom lepotom i šarmom dale poseban pečat ovom događaju.

ISEKLA JE SUNĐER NOŽEM i napravila nešto zbog čega će je žene OBOŽAVATI (VIDEO)

Za njihove roditelje Ćazima i Melisu, koji imaju još jednog sina i ćerku, ovo je bio poseban događaj i, kako kažu, trostruka radost.

– Verujte, to su naša tri bisera i ćerke koje bi poželeo svaki roditelj. Vredne su i savesne, sve tri su odlični učenici i još bolji ljudi, što je najvažnije – kažu srećni roditelji.

Inače, ove 19-godišnjakinje su po mnogo čemu zanimljive, pa su omiljene među drugarima, a građani Cazina o njima imaju samo najlepše reči.

Sestre kažu kako se, i pored izvesnih različitosti u temperamentu i karakterima, odlično slažu i dopunjuju, a još nisu čvrsto odlučile gde i kako će nastaviti obrazovanje, premda im je medicina najveća životna želja.

DA LI STE ZNALI? Ruža šalje poruku BOJOM (INFO)

– Naši putevi se mogu promeniti u životu, ali naša sestrinska povezanost će zauvek ostati jaka –kažu ove lepe mlade Cazinjanke.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: nezavisne.com)