TRAMPOVA ZLATNA ZVER: Blindirana “MEČKA” kreće se munjevito, a krije i mnoga iznenađenja ugrađena u sebi

Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Predsedniku je namenjen blindirani Mercedes-Benc GL koga pokreće motor od 1500 konjskih snaga
Donald Tramp će na inauguraciju 20. januara stići u elegantnoj crnoj limuzini, ali životnom stiluameričkog milijardera daleko bi prikladnije bilo vozilo potpuno drugačijeg izgleda.

[adsenseyu4]

Na primer, svako ko je video enterijer Trampovog velelepnog stana na Menhetnu ne bi se iznenadio kada bi novi predsednik došao na zakletvu u zlatnom “nabudženom” automobilu. Upravo to su zaključili u letonskoj kompaniji “Darc motorz”, koja je predstavila svoje viđenje nove predsedničke limuzine.

Na slici je prikazan, naravno u zlatnoj boji, blindirani Mercedes-Benc GL koga pokreće motor od 1500 konjskih snaga, a na vratima ima kvake pod električnim naponom koji bi sprečio nezvane goste da uđu u vozilo.

“Dar motorz” se predstavlja kao kompanija koja “od 1869. godine snabdeva careve, admirale i diktatore”. Letonci se hvale da mogu da ispune skorpo svaku želju kupaca, pa je jedna od mogućih opcija za enterijer i sedište presvučeno kožom od kitovog penisa!

Verovatno najpoznatija mušterija ove kompanije je hip-hop zvezda Kanje Vest, za koga je “Dar moltorz” napravio dva blindirana hamera H1, čija vrednost je bila veća od dva miliona dolara.

“Dar motorz” se predstavlja kao kompanija koja “od 1869. godine snabdeva careve, admirale i diktatore”. Letonci se hvale da mogu da ispune skorpo svaku želju kupaca, pa je jedna od mogućih opcija za enterijer i sedište presvučeno kožom od kitovog penisa! Verovatno najpoznatija mušterija ove kompanije je hip-hop zvezda Kanje Vest, za koga je “Dar moltorz” napravio dva blindirana hamera H1, čija vrednost je bila veća od dva miliona dolara.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]