TRAGIČNO IZGUBIO 2 PRIJATELJA: Slavni glumac Bred Pit se osušio od tuge! (FOTO)

pit

Foto: Twitter

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice više ne izgleda onako kao nekada kada su ga zavolele dame širom sveta

U poslednjih nekoliko nedelja proslavljenog holivudskog glumca Breda Pita napustila su čak dvojica prijatelja – u veoma kratkom vremenskom intervalu preminuli su Bred Grej i Kris Kornel, od kojih je bio nerazdvojan, zbog čega nedeljama ne može da dođe sebi.

Glumac je, ipak, smogao snage da nastavi sa profesionalnim obavezama, pa se juče pojavio u Tokiju na promociji filma “War Machine”, u kojem tumači glavnu ulogu. Iako je svojim osmehom pokušao da sakrije tugu, mnogi su zbog njegovih očiju punih suza shvatili da se još uvek nije pomirio sa lošim vestima koje su ga za kratko vreme zadesile.

[adsenseyu1]

Međutim, to nije sve što su primetili zaljubljenici u lik i delo slavnog glumca.

Bred, prema mišljenju mnogih, izgleda nikad lošije – primetno je da je naprasno smršao i da od mišića i zgodnog tela zbog kojeg ga već godinama unazad obožavaju žene širom sveta nema ni traga.

Bred se na promociji pomenutog filma pojavio u širokoj garderobi koja je na njemu delovala kao da mu je nekoliko konfekcijskih brojeva veća, a njegovi verni fanovi nadaju se da će u najbržem mogućem roku ponovo biti onaj stari.

https://www.instagram.com/p/BUZRFrpApuo/

(Dnevne.rs / Alo /Izvor: Pink.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]