TRAGEDIJA: Slavna voditeljka POGINULA dok je vozila električni trotinet! Sad se oglasio NJEN DEČKO: Ja sam kriv za sve! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

smrt

Foto: Instagram

Tuga!

Emili Hartridž (35), britanska voditeljka, poginula je u Londonu nakon što je kamion naleteo na njen električni trotinet, a sve se desilo nedaleko od njene kuće, na vrlo prometnom kružnom toku. Hitna pomoć pokušala je da joj pomogne, ali umrla je na licu mesta.

Veruje se da je ovo prvi put da je vozač električnog trotineta učestvovao u fatalnoj saobraćajki. Inače, električni trotineti su postali skoro obavezno prevozno sredstvo u gradovima širom sveta, pa i u Srbiji, a kako su novi, još uvek nisu zakonski regulisani.

Vozače električnih trotineta najčešće možete videti na površinama obeleženim za pešake i bicikle. U Evropi, ovi trotineti su odavno u zakonu.

Džejkob Hejzel (28), njen partner rekao je britanskim medijima da je pokušavao da dobije dete sa sedam godina starijom TV zvezdom, i da joj je kupio e-skuter za rođendan.

Kada su me zvali iz klinike i rekli mi da Emili nije došla na zakazane konsultacije sa lekarom, bio sam zbunjen.

Onda sam pogledao vesti na Internetu i shvatio da je izgubila život na skuteru koji sam joj ja kupio.

Osećam veliku krivicu, i ljudi u okolini su me optuživali da sam kriv za njenu smrt.

Njena porodica me moli da se ne obazirem, ali uzalud,” rekao je on.Voditeljka Kanala 4, koja je imala i uspešan YouTube kanal, prva je osoba koja je izgubila život vozeći električni skuter.

E-skuteri su na putevima Britanije zvanično nezakoniti, ali su sve popularniji i u toj zemlji, i mnogim drugim.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs, A.K.)