TOM KRUZ OSTAVIO devojku sumnjive prošlosti zbog SEKTE

Foto:Printscreen/instagram

Foto:Printscreen/instagram

Njemu je zasmetala njena prošlost, objavio je Radar onlajn, pa je poručio holivudskoj zvezdi da pod hitno mora da je ostavi, što je on i učinio.

Tom Kruz raskinuo je višemesečnu vezu s porno-glumicom Dženifer Hamon jer mu je to naredio vođa Sajentološke crkve Dejvid Miskevidž.

[adsenseyu4]

Njemu je zasmetala njena lezbijska prošlost, objavio je Radar onlajn, pa je poručio holivudskoj zvezdi da pod hitno mora da je ostavi, što je on i učinio.
– Dejvid Miskevidž zahtevao je da Tom prekine tu vezu jer je otkrio da je Dženifer imala lezbijska iskustva. Ona je 1997. godine snimala scene oralnog seksa sa ženom u porniću „Allyson Is Watching“, ali je to uspešno krila od Kruza, sve dok je nije razotkrio vođa sajentologa – navodi izvor i dodaje:
– Miskevidž je nekako pronašao taj film i tada su nastali problemi. Par se pojavljivao na događajima koje je organizovala sajentološka crkva, ali su vođe odlučile da Dženifer nije prikladna devojka za holivudskog glumca. Smatrali su da sramoti crkvu i ponižavali su Toma jer je preko nje došao u dodir s tim svetom.

Inače, ovo nije jedina veza koju je Tom raskinuo zbog sajentologije. I njegov brak sa Kejti Holms se raspao zbog iste stvari. On je bio previše posvećen sajentologiji, što je njegovoj ženi smetalo.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]