TEORIJA ZAVERE: Zašto dete koje je visilo sa 4. sprata nije spasao čovek pored njega, NEGO MIGRANT KOJI SE POPEO UZ TERASE? (VIDEO)

spasavanje

FOTO: PRINTSCREEN/TWITTER/RAYREDACTED

Mladi Migrant iz Malija, spasio je četvorogodišnjeg dečaka u Parizu, a ova vest obišla je svet.

Naime, pre dva dana 22-godišnji Mamodu Gasama popeo se po terasama na četvrti sprat zgrade i spasio dečaka koji je s nje visio.

Zašto dete nije spasio muškarac sa susednog balkona?

PRESELO MU „BEOGRADSKO MORE“: Naručio kiselu vodu u kafiću na Adi, preznojio se kada mu je konobar doneo račun (FOTO)

Jedan deo javnosti počeo je da se pita zbog čega muškarac sa susedne terase, koji je dete već držao za ruku nije podigao dečaka i pre nego što se Gasama popeo i spustio ga na sigurno, a već su se pojavile i teorije zavere koje tvrde da je sve izrežirano kako bi se promovisali migranti.

Na snimku se vidi da se, u trenutku kada je Malijac bio još na pola puta do dečaka, na terasi do onoga s kojeg visi dečak pojavljuje još jedan mlađi muškarac. On, dok se Gasama penje po fasadi zgrade, uspeva da uhvati dete za ruku i pomera ga ka sebi.

Međutim, problem je bio u pregradi između dva balkona. Na snimku se vidi da ona uveliko otežava pristup muškarcu koji je bio bliže detetu i da ga zbog nje ne može potpuno i sigurno uhvatiti. Isto tako, jasno je da nije želeo da rizikuje dečiji život.

Drugi razlog bi mogao da bude to što je, kada je taj muškarac uspeo da uhvati dete tako da bi mogao da ga podigne, Gasama već stajao na terasi ispod one s koje je visio dečak.

Može se stoga pretpostaviti da je odlučio da sačeka da se pariški Spajdermen, kako ga je prozvala javnost, popne na terasu na kojoj je visio dečak i da ga zajednički podignu.

NAŠI TURISTI SVE VIŠE LETUJU U ALBANIJI: Evo šta ističu kao NAJVEĆI PROBLEM

Na drugom objavljenom snimku, još se jasnije vidi da muškarci zajedno podižu dete kako bi sve proteklo sigurnije, a pomaže im i jedna žena koja se takođe pojavila na susednoj terasi.


(Dnevne.rs/espreso.rs/Izvor: index.hr)