TAJNA ŽUTOG PRAHA: Misteriozni NATO projekat u Srbiji 1999. godine

Klinton

Foto montaža: AP

Misteriozni žuti prah kojim su NATO avioni zasipali Srbiju tokom bombardovanja dva dana početkom aprila 1999. godine ostavio je stravične posledice po životnu sredinu i zdravlje ljudi.

Do danas je ostalo nerazjašnjeno o kakvoj se supstanci radi kada je za tako kratko vreme mogla da izazove užasne efekte ogromnih razmera – uništene šume, opustošeno zemljište, biljke pretvorene u prah, alergijske reakcije i crvene pečate po celom telu kod ljudi…

SPASIO UNUKU, A ŽRTVOVAO SEBE: Milorad je skočio u vodu bez razmišljanja iako nije imao jednu ruku!

Sada više i nema sumnje da je NATO zločincima Srbija te 1999. služila bukvalno kao poligon za eksperimentisanje i isprobavanje novog oružja. Kako bombi i raketa tako i hemijskog i drugog otrova. Pored takozvane svilene paučine (bacana na energetska postrojenja) i osiromašenog uranijuma, Alijansa je isprobavala i pomenuti žuti prah, za koji stručnjaci tek treba da utvrde šta je tačno u pitanju. Ukoliko to uopšte bude moguće posle ovoliko vremena.

NATO

Foto: Telegraf, Tanjug/Rade Prelić

KAO SITNI KRISTALI

Nedavno osnovanom državnom koordinacionom telu za utvrđivanje posledica NATO bombardovanja uskoro će biti dostavljen izveštaj Štaba civilne zaštite za Moravički okrug, gde su avioni alijanse 8. i 9. aprila posipali žuti prah.

ZAHAROVA: Priština je crna rupa Evrope, na Kosovu su potrošili MILIJARDE I DOBILI NIŠTA!

Kod ljudi koji su došli u dodir sa ovom supstancom javljale su se veoma jake alergijske reakcije, svrab, izbijali su im crveni pečati različitih veličina po celom telu. S druge strane, nakon izvesnog vremena naprasno su se osušile velike šumske površine na Zlatiboru i Tari, a stradali su i cveće, šiblje, razne druge biljke…

(Dnevne.rs/Intermagazin.rs/Izvor: Republika)