TAJNA TREĆEG RAJHA: Šta kriju tajanstveni nacistički betonski prstenovi? (VIDEO)

Tajni prstenovi Rajha

Tajne Trećeg rajha i danas su predmet istraživača, istoričara, vojnih eksperata, ufologa… Neobične građevine, delo nacista iz Drugog svetskog rata u blizini ruskog sela Linakhamari kod Barencovog mora, i danas predstavljaju misteriju.

[adsenseyu1]

Reč je o tajanstvenim betonskim prstenovima, takozvanim prstenovima Trećeg Rajha. Od završetka rata predmet su pristalica teorija zavere. Sve je dobilo na važnosti pošto je Sovjetska vojska ograničila pristup posle rata, a čak i je teško pristupiti.

Lokalni stanovnici, a naročito teoretičari zavere tvrdili su da se u objektima testiralo nacističko superoružje. Ima i teorija da su se bedemi koristili kao rampa za lansiranje

Zastrašujuća vizija: Na svakom kontinentu pojaviće se crna rupa u zemlji, rupa koja nema dno!

nacističkih NLO-a, odnosno letećih tanjira koji su navodno koristili antigravitacijske uređaje. Navodi se da su u posed oružja, posle rata došli SAD i SSSR.

S druge strane, pojedinci navode da je reč o superletelicama, takozvanim „zvonima“. Reč je o objektima u obliku zvona koje su Nemci razvijali u Poljskoj.

[adsenseyu1]

Tajni projekat razvoja je prekinut tek kada je na njima poginulo 60 naučnika. Leteći objekat dobio je šifrovano ime Di Glok.

Leteći tanjir bio je visok između 3,5 i 4,5 metara, prečnika 2,7 metara.

U Srbiji postoje četiri misterije na koje još uvek niko nije dao odgovor

Ipak, za betonske prstenove se navodi da su bili topovi, a ne lansirne rampe. Crvena armija je već 12. oktobra 1942. zauzela pomenuto područje i napravila vojnu bazu sovjetske mornarice, kao i pristanište za podmornice, čime se objašnjava zabrana prilaza…

(Kurir)

8 Trackbacks & Pingbacks

  1. mario
  2. philip
  3. randy
  4. wade
  5. Stanley
  6. max
  7. Evan
  8. nathaniel

Comments are closed.