TAJNA POBEDNIKA EVROSONGA: Svi plakali kada su čuli sa kakvom ŽIVOTNOM DRAMOM se bori Salvador Sobral (FOTO) (VIDEO)

Portugalija

Foto: Tanjug/AP

Predstavnik Portugala i pobednik 62. Evrosonga, Salvador Sobral, sve do finala je čuvao svoj zdravstveni problem daleko od javnosti

Pobednik ovogodišnjeg Evrosonga, Portugalac Salvador Sobral (27), bio je jedan od favorita od samog početka takmičenja, a sve do sada čuvao je svoju veliku i tužnu tajnu.

[adsenseyu5]

Pesma i interpretacija ovog talentovanog mladića po nazivu “Amar Pelos Dois” tužna je sama po sebi, a nema osobe koja nije zaplakala u Kijevu kada je čula Salvadorovu tešku životnu priču.

Naime, prema nezvaničnim informacijama, ovaj 27-godišnji pevač navodno čeka na presađivanje srca, ali nije želeo da se to zna kako ga ljudi ne bi sažaljevali…

Foto: Tanjug/AP

Iako je tačno da Salvador ima zdravstvenih problema sa srcem, a sve ostalo i dalje je samo nagađanje, o njegovoj priči pisali su i “The Sun”, “Mirror”, kao i drugi svetski mediji.

[adsenseyu4]

Čak je na pve dve probe Evrosonga u Kijevu umesto Salvadora pevala njegova sestra Luisa (inače kompozitorka), jer njen brat zbog srčanih problema nije mogao napustiti zemlju na duži period.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

– Njegov lekarski tim je u Portugalu i on ne može odsustvovati iz zemlje toliko dugo. Članovi komisije “Evrosonga” složili su se sa tim da ja umesto njega odradim prve dve probe – izjavila je Luisa tokom takmičenja.

Pogledajte nastup ovog hrabrog Portugalca:

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]