Suočila se sa neverovatnim kritikama: “Noge su ti NEPODNOŠLJIVE, nemoj da nosiš suknje”, a nakon njenog odgovora SVI GUTAJU SUZE (FOTO)

suknja

FOTO: ULTIMATEFASHIONCHAMPIONSHIP / INSTAGRAM

Voditeljka je dobila kritike zbog toga što oblači suknje. I rešila je da svima odgovori – javno.

Kada ste javna ličnost, moraćete da se naviknete na povremene kritike. Ali Dženis Din, voditeljka Fox televizije, rešila je da više ne ćuti na kritike koje često dobija od gledalaca.

Kap koja je prelila čašu, kaže, bio je ovaj komentar:

– Draga Dženis, molim te više nemoj da dozvoljavaš ljudima sa Foksa da te oblačeu suknje. Nimalo ti ne stoje.

Ta frizura iz osamdesetih je još i u redu, ali tvoje noge su nepodnošljive za gledanje kad god se pojaviš na ekranu – poručila joj je jedna žena.

View this post on Instagram

@janicedeanfnc #janicedean

A post shared by UltimateFashionChampionship (@ultimatefashionchampionship) on

I Dženis je rešila da joj javno odgovori:

– Ćao Džoen,

Foks me ne oblači, sama biram svoju odeću. Žao mi je što ti se ne dopadaju moje noge, ali ja sam zahvalna na njima, to znači da imam čime da hodam.

Svesna sam da ne izgledam kao tipična ličnost sa ekrana – nosim konfekcijski broj 40 i ponosna sam na to.

Zamisli samo! A ti uvek možeš da promeniš kanal ako te vređaju moje ogromne noge. Nadam se da ti neće smetati što ću tvoje pismo podeliti na Fejsbuku.

Pozdrav!

Tako je glasio njen odgovor koji je uskoro postao viralan, a Dženis je dobila veliku podršku javnosti, pa je rešila i da objasni zašto je odreagovala na, na prvi pogled nebitnu provokaciju.

– Kao neko kome je pre više od 10 godina dijagnostikovana multipla skleroza, svesna sam da noge u svakom trenutku mogu da me izdaju. I zato sam svakog dana zahvalna na tome što su tako krupne i snažne i pomažu mi da makar još jedan dan stojim, hodam, plešem – poručila je voditeljka.

(Dnevne.rs /Izvor: T.G., Telegraf)