SUMNJIČI SE DA JE DAVIO ŽENU: Policija Denvera uhapsila brata Nikole Jokića

brat

Foto: AP

Stariji brat Nikole Jokića, Strahinja uhapšen je u Denveru zbog sumnje da je napao, gurnuo i davio jednu ženu!

Strahinja Jokić (37) je u četvrtak uveče, kako prenosi “Denver post” navode iz policije, bio u svom stanu sa jednom ženom.

U jednom trenutku, žena je želela da napusti aprtman, ali Jokić ju je grubo zadržao i sprečio da ode, navodi se u dokumentu policije u koji su mediji imali uvid.

Tada je žena izašla na balkon i dozivala pomoć, ali ju je stariji Jokić zgrabio i počeo da je davi. Navodno joj je govorio “da će je gušiti dok ne zaspi”.

FOTO: PRITNSCREEN

Žena je zatim pokušala da pozove policiju, ali joj je Jokić oduzeo telefon. Ipak, ona je uspela da pošalje poruku preko kompjutera poznaniku, koji je zatim obavestio policiju, a ona uhapsila Strahinju Jokića.

– Kancelarija okružnog tužioca u Denveru prihvatila je optužbe za ovaj napad – izjavila je portparolka tužilaštva Karolin Tejlor.

KO SU BRAĆA NIKOLE JOKIĆA

Strahinja i Nemanja, starija braća Nikole Jokića, poznati su u Americi i vrlo često pruisustvuju mečevima svoga brata. Strahinja je već imao napad besa u javnosti, kada je “poludeo” na arbitra zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje.

Zanimljivo da je Nemanja Jokić igrao košarku, ali kako u njoj nije uspeo da napravi velike visine, odlučio je da počne da se bavi ultimat fajtom (MMA). Svoj prvi meč “najopasniji” od trojice Somboraca je rešio u svoju korist tako što je nokautirao rivala u prvoj rundi.

GORAN JEFTIĆ IDE NA ROBIJU: Žalio se na presudu, ali sud u Somboru ga poslao IZA REŠETAKA!

On je čak kao mlad živeo zajedno sa Darkom Miličićem dok je ovaj igrao u NBA ligi, zajedničko im je da imaju veliki broj tetovaža. Čak je tada govorio: “Živeo sam životom NBA igrača”. Taj lagodan život je trajao godinu i po dana, dok Miličić nije otišao u Orlando.

nemanja i strahinja jokić u razgovoru sa američkim novinarom

NEMANJA I STRAHINJA JOKIĆ U RAZGOVORU SA AMERIČKIM NOVINAROMFOTO: PRITNSCREEN

Iz njegove košarkaške karijere se pamti to da je u igru je ulazio sa klupe, pune tri godine, na koledžu Detroit Mersi. Onda se preselio na Long Ajland, igrajući za Stimerse iz Premijer košarkaške lige. “Pravio sam greške. Kada sam bio mlad, košarka mi nije bila prioritet. Izlasci, žurke, piće, devojke, to su mi bili prioriteti. Sam sam donosio odluke poput “Neću da idem na trening”, a i dalje mi je bila potrebna podrška porodice. To mi je nedostajalo”.

       

(Dnevne.rs/izvor: Blic.rs)