SULUDI ZAKON U EMIRATIMA: Britansku turistkinju grupno SILOVALI, ali u ZATVOR IDE ONA

harem

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Britanska turistkinja (25) koja je tokom svog boravka u Dubaiju tvrdila da je silovana od stane dva sunarodnika što je prijavila tamošnjoj policiji, suočava se sa zatvorskom kaznom zbog vanbračnog seksualnog odnosa.

Nakon što je prijavila seksualno zlostavljanje dvojice Britanaca, policija Dubaija ju je optužila za vambračni seks i zabranila joj je da napusti zemlju.

[adsenseyu4]

Dvojica muškaraca koje je optužila za zlostavljanje su se navodno vratila u Veliku Britaniju, ali žena koja je primorana da plati sudske troškove u iznosu od 24.000 funti sada se suočava sa dugoročnom zatvorskom kaznom jer je prekršila strog arapski zakon u vezi sa seksualnim odnosima.

Porodica ove nesrećne devojke tvrdi da su dvojica muškaraca snimala silovanje koje se desilo par sati pre njihovog povratka u Britaniju.

– Oduzeli su joj pasoš i iako je trenutno odsela u domu jedne britanske porodice, prestravljena je. Obratila se policiji kao žrtva stzrašnog zločina, a oni su je tretirali kao kriminalca – izjavili su članovi njene porodice za “San”.

U arapskim zemljama venčanim parovima je zabranjeno da konzumiraju seks van braka. Takođe je zabranjeno da slobodna osoba ima seks sa osobom koja se nalazi u braku, piše Dejli mejl.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Blic.rs /Izvor:Daily mail , M. B.)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]