STRAVIČAN PRIZOR: Pas lutalica pronašao novorođenče i doneo dete ljudima pred vrata (VIDEO)

lutalica

Foto: wallpapercave.com

Stravičan prizor psa koji u čeljustima nosi novorođenče izaziva jezu, ali ovaj pas je heroj.

SAUDIJSKA ARABIJA – Živimo u svetu punom okrutnosti, okruženi smo bezdušnim, nehumanim ljudima. Ti ljudi koriste svaku priliku da zloupotrebe pse, ostave ih same i gladne na ulicama, truju ih ili ih ubijaju.S druge strane, psi, koji su tu za ljude, bez obzira koliko mržnje i zlostavljanja su dobili od njih, čuvaju od opasnosti, čineći svet neverovatnim svojom lojalnošću i ljubavlju.Ova priča pokazuje koliko su psi plemeniti, bilo da žive u domu ili su lutalice, njihova srca i moral su isti!
Dok je pas lutalica cunjao okolo u potrazi za hranom, našao je na novorođenče! Beba koja je, činilo se, rođena samo nekoliko sati ranije!Ono što je najstrašnije jeste činjenica da je pupčana vrpca i dalje bila vezana za bebu!

[adsenseyu1]

Pas je prišao bliže bebi, držeći je između svojih čeljusti otišao je ka obližnjoj kući, ostavio bebu ispred vrata i počeo da laje! Želeo je da dozove nekoga ko bi spasao tek rođenog, nezaštićenog dečaka!

Članovi porodice koji su živeli u toj kući čuli su psa kako očajnički grebe i laje tražeći pomoć! Otvorili su vrata i zanemeli od prizora!

Porodica je novorođeno dete odnela u bolnicu, a čudesna stvar je da je dečak preživeo! Spasen je samo zahvaljujući ovom čudesnom psu!

[adsenseyu1]

(petsfans.com)