STRAVA I UŽAS: MILOŠ GRUJIĆ (24) POGINUO U ČIKAGU, na studenta se sručile cevi sa kamiona! (INFO)

kombi

Foto: AP /Tanjug

Miloš Grujić je bio student treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada, u Americi je već tri godine preko programa “Work and travel”, a planirao je da se vrati u Novi Sad i završi školovanje

Miloš Grujić (24) iz Petrovca na Mlavi poginuo je 3. oktobra u Čikagu. Mladić je nastradao nesrećnim slučajem kada su na njega pale vodovodne cevi sa kamiona pored kojeg je stajao.

[adsenseyu5]

Radio je kao vozač kompanije “Delta Currier group” i svojim kamionom došao je do odredišta u Čikagu gde je trebalo da isporuči robu. Mladić je tokom istovara stajao pored svog vozila, dok je drugi radnik bio zadužen za prijem, a onda se nekoliko cevi otkačilo i sručilo na njega.

Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu “St. Džejms”, ali je on preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja. Lokalne vlasti su odmah pokrenule istragu kako bi utvrdile kako je došlo do propusta u istovaru.

Miloš Grujić je bio student treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada, u Americi je već tri godine preko programa “Work and travel”, a planirao je da se vrati u Novi Sad i završi školovanje, kako tvrde njegovi prijatelji.

[adsenseyu4]

Poslednja adresa stanovanja bila mu je u Sijetlu na Zapadnoj obali.

(Telegraf.rs/ Izvor: 021.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]