SRPKINJA SE NAŠLA U EPICENTRU NEZAPAMĆENOG NEVREMENA NA HALKIDIKIJU: Cika, vriska, sve se lomilo! Jučerašnji dan slaviću kao drugi rođendan! (FOTO)

auto

Foto: Kurir.rs

SITONIJA – Išli smo brodićem do Neo Marmarasa i krenula je kišica… Vlasnik brodića nije dozvolio da se ide dalje pošto je već krenula kiša i da duva vetar. Samo što smo našli taksi do hotela, nije ni 5 minuta prošlo kad je užas krenuo…

Da čupa drveće, auto je počeo da se ljulja, na pola automobila polomljena su stakla, ljudi se uplašili, vriska, kao da je rat bio… Mislili su da ovaj kraj neće preživeti oluju, delovalo je kao smak sveta, kaže za Kurir jedna naša turistkinja koja se našla na udaru nezapamćenog nevremena!

– Jučerašnji dan slaviću kao drugi rođendan – kaže u isposvesti Srpkinja koja se juče našla u epicentru nevremena i olujnog vetra.

– Mislili smo da je smak sveta, gore od bombardovanja  – dodaje ona.

Foto: Kurir

HOROR NA HALKIDIKIJU: Šest mrtvih, među njima dvoje dece! Više od 100 povređenih! Bujica nosila sve pred sobom (VIDEO)

Foto: Kurir

Podsetimo, neka od omiljenih letovališta Srba u Grčkoj sinoć je pogodilo jako nevreme, praćeno jakim vetrom i kišom.

Prema fotografijama i snimcima sa društvenim mreža, nevreme je zadesilo Neos Marmaras, Pefkohori, Nei Pori, Nea Kalikratiju, Nikiti, Kaliteu i druga mesta.

Foto: Kurir

PUTUJU BICIKLOM IZ IRAKA U HUMANITARNU MISIJU DO SLOVAČKE: Kad su stigli u Beograd, UKRALI IM BAJS!

Foto: Kurir

Neki od naših građana koji su se našli na letovanju javili su na mrežama da u Pefkohoriju nema struje “10 minuta” dok oluja besni, a Nea Kalikratiji oluja je čupala drveće i nosila stolove.

Foto: Kurir

I u Neos Marmarasu nestalo je struje, a turisti svedoče da je vetar skidao svetleće reklame sa radnji, obarao motora a u jednom trenutku je pao i grad.

             

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)