SRBIN DAO SINU (19) FERARI ZA VEČERNJI IZLAZAK: Dejan se iste noći zakucao u saobraćajni znak, policija oduzela skupoceni auto

auto

Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

Srbin Dejan K. (19) izazvao je saobraćajnu nezgodu danas rano ujutru u mestu Nojenhof u Švajcarskoj, na izlasku sa auto-puta kada se Ferafijem F8 Tributo, zakucao u saobraćajni znak, prenose švajcarski mediji.

U pitanju je neiskusni vozač i ceo ovaj događaj zapanjio je Švajcarce, jer je luksuzni automobil momku pozajmio njegov otac za večernji izlazak. Cena ovog vozila se kreće oko 250.000 evra.

Po pisanju švajcarskih medija, mladi Srbin je hteo da se isključi sa auto-puta, kada je izgubio kontrolu iz, za sada, nepoznatih razloga. Policija je ispitala vozača, koji ih je sačekao na licu mesta i onh je izjavio da je skrenuo sa puta, da bi izbegao neku životinju koja se pojavila ispred njega.

PROČITAJTE JOŠ

“NISAM IMALA SNAGE DA SE UPUSTIM U TAJ UŽAS” Nataša Ninković umalo ODBILA ulogu u filmu “Dara iz Jasenovca”

Policija je započela istragu o celom incidentu, a skupoceni Ferari je oduzet. U trenutku nezgode sa njim u kolima je na suvozačkom mestu bio drugi mladić, izvesni Jaša T. za koga novinari izvešđtavaju da je njegov “drugar”.

“Vozili smo se po Cirihu te večeri, pre nego što se nesreća dogodila. Moj prijatelj je dobio ferari od svoga oca za večernji izlazak. Tokom noći smo ogladneli, ali je se bilo zatvoreno. Zato smo se odvezli do benzinske pumpre”, izjavio je Jaša T.

Saputnik, čiju nacionalnost i godine mediji ne otkrivaju, nije mogao da kaže nešto više o uzrocima ove bizarne neseće.

Dejan K., Svajcarska

FOTO: PRINTSCREEN, PRINTSCREEN BLICK/PRIVATNA ARHIVA

“Gledao sam u svoj mobilni telefon. Odjednom se automobil okrenuo i onda se začuo udarac”, izjavio je JašaT.

Policija nije saopštila kolika je šteta na ferariju, a u ovoj nezgodi nisu povređeni ni Dejan ni Jaša. Ipak, posledice po mladog vozača su jasne, on je istog tenutka izgubio vozačku dozvolu.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)

Be the first to comment on "SRBIN DAO SINU (19) FERARI ZA VEČERNJI IZLAZAK: Dejan se iste noći zakucao u saobraćajni znak, policija oduzela skupoceni auto"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*