SRBI SU JE OBOŽAVALI: Slavna glumica doživela SAOBRAĆAJKU, pa u bolnici saznala da je TRUDNA! Danas je ne biste prepoznali (FOTO)

glumica

Žade, Foto: Screenshoot Youtube

Nekad i sad.

Brazilska glumica Đovana Antoneli, iako je snimala skoro čitavu deceniju pre toga, postala je velika zvezda tek nakon serije “O Clone”, koja se u Srbiji zvala “Zabranjena ljubav”, i o nju su se reditelji bukvalno otimali, pa je svake godine radila najmanje na jednom projektu. Sve do 2012. godine, kada je čuvena Žade rešila da se povuče i posveti porodici.

Njen privatni život je i te kako zanimljiv. Glumom je počela da se bavi sa samo 14 godin. Njen otac je takođe glumac, dok je majka plesačica.

Zgodna glumica ima i starijeg brata, advokata. Godine 1997. udala se za svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, publicistu Rikarda Medinu, ali su se razveli četiri godine kasnije, kada se već uveliko zabavljala sa kolegom iz “Zabranjene ljubavi”, Muriljom Benisijom, piše “Blic”.

glumica

Foto: Screenshoot Youtube

Krajem 2004. završila je u bolnici zbog saobraćajne nezgode, za koju je okrivila paparace, koji su je u stopu pratili, dok je upravo tokom hospitalizacije saznala da je u drugom stanju.

Na pres konferenciji koju su potom organizovali, ona i Muriljo pompezno su otkrili da čekaju bebu. Dečak Pjetro rođen je u Rio de Žaneiru 24. maja 2005.

Dve godine nakon rođenja deteta, Antoneli i Benisio su se ipak razišli.Ubrzo nakon toga, Đovana se i treći put udala, za reditelja Leonarda Nogeiru, a njihove bliznakinje, Antonija i Sofija, rođene su 8. oktobra 2010. U martu mesecu napunila je 43 godine, već dugo se bavi i produkcijom, a i dalje izgleda jednako dobro kao što je mnogi pamte.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs,A.K.)