SRAMNU PRESUDU DONEO SRBIN! “NAGRADA” umesto KAZNE: Rasporila mu stomak u OBLIKU KRSTA, odsekla uvo, polomila noge i pucala mu u glavu

MONSTRUM

Foto: Youtube/Printscreen/RTRS vijesti/RTS Merila vremena – Zvanični kanal

Sudija Suda BiH, Srbin Darko Samardžić osudio je albanku Elfetu Veselji na samo deset godina zatvora iako je dokazano da je ona 27. jula 1992. godine zverski ubila dečaka Slobodana Stojanovića (12), tako što mu je rasporila stomak, odsekla uvo, polomila noge i pucala mu u glavu.

Sudija Samardžić je istom presudom oslobodio Sakiba Salilovića, bivšeg komandira diverzantskog odreda Armije BiH, koji je, kako je utvrđeno, mirno posmatrao kako Elfeta ubija malog Slobodana i ništa nije preduzeo da spreči taj monstruozni zločin.

Isti taj sudija Samardžić doneo je i odluku da se Atif Dudaković, bivši komandant Petog korpusa Armije BiH, koji se tereti za najstrašnije ratne zločine nad srpskim, ali i muslimanskim civilima i ratnim zarobljenicima, brani sa slobode?!

TEŠKI POTEZI PRED SRBIJOM: Vladislav Jovanović OTKRIVA RECEPT za PORAZ “Velike Albanije”!

Da sve bude još strašnije, sudija Darko Samardžić je kaznio advokata Slobodana Perića iz Banjaluke jer je u jednom zvaničnom prigovoru napisao da Sud BiH olako prihvata optužnice za ratne zločine koje su navodno počinili Srbi, a da “nesrbi” imaju povoljniji status kada počine isto krivično delo. Zbog ove rečenice Perić je morao da plati kaznu od 3.000 KM, što je iznos od 1.500 evra!

DIVLJI ZAPAD U SRCU BEOGRADA: Potukli se naočigled prolaznika, pa je jedan IZVADIO PIŠTOLJ I PUCAO?! (VIDEO)

Doktor Zoran Stanković komentarisao je presudu Elfeti Veseli, i nazvao je skandaloznom.

– Sramotno je da je njen nadređeni oslobođen kazne. Bio sam u Sarajevu na suđenju i dao sam svoj nalaz i mišljenje. Pronašli smo ga u jami, sa telima još nekoliko ubijenih Srba. Bilo je u poodmakloj fazi raspadanja. Boravilo je u zemlji šest meseci, možda i duže.

Kako doktor Stanković kaže, prilikom obdukcijeu Zvorniku dečak je bio bos,, a na sebi je imao samo tamnoplavi radnički mantil.

– Kada smo telo stavili na sto, došlo je do odvajanja glave od tela, pa posekotina na vratu nije mogla da se vidi. Tkivne strukture na prednjoj strani vrata više nisu postojale, zbog truležnih promena… – rekao je Stanković.

Prema Stankovićevim rečima, dečak je imao posekotinu na tkivu poglavine, nedostajala mu je ušna školjka, a stomak mu je bio rasporen i otvoren u obliku krsta. Kako navodi, projektil je ispaljen u dečakovu glavu iz velike blizine.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Informer)