SPREMA SE PAKAO U NEMAČKOJ: Nemci najavljuju „Evropsko proleće”, proteraće muslimane!

nemci
Pokret evropskih partiota protiv islamizacije Zapada (PEGIDA) održao je sinoć protest u nemačkom Drezdenu na kojima se okupilo blizu 6.000 demonstranata, javlja Agencija Anadolija.

Nakon okupljanja u centru Drezdena, demonstranti su protestnom šetnjom stigli ispred Trga Teatra.

Pristalice ovog pokreta se već nekoliko meseci svakog ponedeljka okupljaju kako bi iskazali netolerantnost prema muslimanima i doseljenicima u Evropu. Demonstranti su nosili nemačke i saksonske zastave i uzvikivali slogane poput “Mi smo narod”.

Okupljenima se obratio osnivač pokreta Luc Bahmann i najavio da će se ovog marta desiti “Evropsko proleće”. Istovremeno, održani su paralelni protesti pristalica i protivnika PEGIDE u Frankfurtu.

Grupa od oko 80 pristalica PEGIDE okupila se na jednom od trgova, što je bio peti po redu takav skup u ovom gradu. Demonstranti su, pored nemačkih, nosili i zastave Velike Britanije i Izraela.

S druge strane, grupa od oko 550 protivnika antiislamskog pokreta okupila se u neposrednoj blizini prvog ovog skupa. Okupljeni su nosili transparente sa porukama “Ne, PEGIDA” i “Islam pripada i Nemačkoj“.

Osim dobacivanja između dve grupe demonstranata, incidenata nije bilo pošto je policija obezbeđivala proteste.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Agencija Anadolija)

1 Comment on "SPREMA SE PAKAO U NEMAČKOJ: Nemci najavljuju „Evropsko proleće”, proteraće muslimane!"

  1. Pročitati knjige “Islamska republika Nemačka” Dejana Lučića pa ćete saznati šta će se događati u bližoj i daljoj budućnosti. Čovek je još 1999.g. predvideo napade na Irak i sva dešavanja na severu Afrike. itd,itd,

Comments are closed.