SNIMAK KOJI TRESE PLANETU: Da li je mlada blogerka Sara SLUČAJNO SNIMILA kofer sa telom žrtve serijskog ubice (VIDEO) (FOTO)

kofer

Foto: Youtube

Jutjuberka Sara Fank pre dve godine možda je slučajno snimila kofer u kome se nalazi telo jedne od žrtava Nikosa Mataksasa, serijskog ubice sa Kipra, koji je priznao krivicu za smrt 7 žena i 2 devojčice.

Dok je na Crvenom jezeru na Kipru snimala video, kamera je slučajno zabeležila i kofer u vodi u kome se, mada to ona nije mogla da zna, nalazilo telo.

Prošle nedelje policija je tragala za žrtvama serijskog ubice Nikosa Makataksasa i pronašla ostatke jedne žene na dnu jezera.

Telo, koje se uveliko raspalo, pronađeno je u Mitsero crvenom jezeru na Kipru, gde je voda purpurna zbog, sada zatvorenih, britanskih rudarskih operacija.

Nakon što je 35-godišnji ubica rekao detektivima da su tri njegove žrtve bačene u toksično crveno jezero blizu Nikozije, ljudi su počeli da spekulišu da li se jedno od tih tela nalazilo u koferu koji je jutjuberka iz Njujorka Sara Fank slučajno snimila tokom posete tom jezeru 2017. godine.

uvidjaj

FOTO: TANJUG/AP

U videu koji je ti snimila, ona komentariše prostor i kaže: “Oseća se na smrt. Smrt se oseća u vazduhu, a tako je lepo”.

Mataksas je uhapšen prošle nedelje nakon što su policajci pronašli telo žene u rudarskom oknu. U pitanju je Mari Rouz Tiburcio (38) koja je nestala prošlog maja, zajedno sa svojom ćerkom (6).

Mataksas, inače grčki vojni oficir, pronašao je najmanje dve svoje žrtve preko sajta za upoznavanje.Još jedno telo pronađeno je u bunaru, blizu poljane koju koristi vojska.

Kiparska policija veruje da je Mataksas zadavio jednu od svojih žrtava nakon što je imao seks sa njom.Sumnja se da je on takođe ubio Rumunku Liviju Florentinu Buneu (36) i njenu ćerku Elenu Nataliju (8), koje su nestale 2016. godine.

Arijan Palans Lozano (28), radnica sa Filipina, takođe je možda jedna od njegovih žrtvi. Predsednik Kipra Nikos Anastasiades rekao je u petak da su žrtve uglavnom bile strankinje koje su na Kipar došle da rade, ako i da se ovakvi zločini protive i njihovoj zemlji, i njihovoj kulturi. Istovremeno, ministar pravde je podneo ostavku.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)