SKANDALOZNA PORUKA POLITIČARA: Sandžak pripojiti Crnoj Gori, aktivirati referendum!

njujork

Foto: printscreen

Pozvao Sandžaklije da aktiviraju referendum koji je sproveden ili da raspišu novi kako bi otcepili ovu teritoriju.

Predsednik Bošnjačkog saveza Crne Gore u Njujorku Esad Rastoder pozvao je Bošnjake iz jugozapadne Srbije da taj region pripoje Crnoj Gori i ponudio punu podršku za, kako je rekao, ovaj projekat.

– Želim da poručim Bošnjacima Sandžaka da aktiviraju referendum koji je sproveden ili da raspišu novi i da ceo Sandžak, i južni i severni, pripoje Crnoj Gori. Ovom prilikom želimo da vam pošaljemo poruku da ćemo stati iza ovog projekta – predložio je Rastoder, a preneo portal RTCG.

Antisrpska kampanja

Rastoder se ovom provokacijom ozbiljno uključio u antisrpsku kampanju koja se u poslednje vreme vodi u Crnoj Gori. On smatra da su građani Crne Gore ovih dana svedoci „harange Srpske pravoslavne crkve i Demokratskog fronta protiv nezavisne, suverene Crne Gore“.

Manekenka se ubila zbog NESREĆNE LJUBAVI?! Marija Ćurčić teško podnela RASKID dugogodišnje veze

– Svi koji veruju da se crni dim razmakao sa neba Crne Gore, žive u totalnoj zabludi – poručio je bošnjački političar.

Skup u Budvi

On je rekao i da je skup u Budvi, koji je priređen povodom sto godina od završetka Prvog svetskog rata, organizovan po narudžbi onih koji negiraju i Crnu Goru i njene narode. Kako kaže, na tome bi im „pozavideli i Draža Mihailović i Pavle Đurišić“.

– Poznata je adresa sa koje sve to dolazi – kaže Esad Rastoder.

KRAJ LEPOM VREMENU: Stiže nam HLADNI TALAS, evo i kada će nas tačno zavejati prvi sneg

SANDŽAK NOVO ŽARIŠTE

Kurir je prvi pisao o novom frontu protiv Srbije koji čine crnogorski predsednik Milo Đukanović, agenti britanske MI6 i Sulejman Ugljanin. Po tom scenariju agenti britanske obaveštajne službe koji deluju u Crnoj Gori prave od Sandžaka novo žarište jer žele tu da stvore republiku Sandžak i destabilizuju Balkan. Sulejman Ugljanin je politički partner Mila Đukanovića, koji po instrukcijama pomenutih agenata pali političke vatre u Sandžaku.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)