Sin mafijaškog bosa Džona Gambina: MAFIJA bi mogla da ZAŠTITI DELOVE NJUJORKA i tako pokaže svoju dobru stranu

GAMBINO

Foto: Profimedia/Alamy

Mafija brine da njihovi prijatelji i porodice budu zaštićeni od ekstremista i terorista, a posebno od “brutalne organizacije koja sebe naziva Islamska država”, tvrdi sin mafijaškog bosa

Sin mafijaškog bosa Džona Gambina izjavio je da bi mafija mogla da zaštiti delove Njujorka odIslamske države i da joj rastuća pretnja od globalnog terorizma daje šansu da “pokaže svoju dobru stranu”.

– Federalcima bi bilo drago da tamo neko polomi džihadistima noge. Ovi ljudi su kao hodajuće mašine. Islamska država im ispira mozak preko Interneta – istakao je.

[adsenseyu5]

Federalni istražni biro (FBI) i policija su ograničeni u onome što rade, često reaguju sa zakašnjenjem, nemaju širu sliku o tome šta se dešava zbog “manjka inteligencije”, rekao je Ðovani Gambino u intervjuu za jednu holandsku radio stanicu, preneo je “Dejli mejl”.

mafija

– Mafija i njeni saveznici su povezani sa naseljima na smislen način. U onim delovima Njujorka gde je uticaj Sicilije snažan, uljezi iz Islamske države ne bi mogli da se nastane – kazao je Gambino.

On je dodao da se mafija brine da njihovi prijatelji i porodice budu zaštićeni od ekstremista iterorista, a posebno “brutalne organizacije koja sebe naziva Islamska država”.

[adsenseyu1]

Gambino veruje da bi holivudske zvezde, kao što su Al Paćino i Robert De Niro, morali da budu više angažovani u javnosti protiv Islamske države.

Foto: Profimedia/Corbis Crush

Inače, on je odrastao u Toreti, sicilijanskom planinskom području koje gleda na Palermo. Ističe da se ID boji sicilijanske mafije i da je to jedan od glavnih razloga zašto nikada nije pokušala da organizuje svoju ćeliju na Siciliji.

Ovo italijansko ostrvo nikada nije doživelo nijedan teroristički napad i Gambino smatra da mafija može Njujorku da ponudi zaštitu od džihadista, čime bi se na mafiju bacilo novo svetlo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Tanjug/ Izvor: yahoo.com)