Siledžije su ga maltretirale u školi, zvali su ga DEČAK ZEC. Nakon 5 godina sve se preokrenulo, on se TOTALNO PROMENIO! (VIDEO)

zubi

Printskrin: Youtube/ Newshub

Pre pet godina Evan Hil, mališa iz Hristove crkve na Novom Zelandu, uglavnom je bio poznat kao “dečak zec” kako su ga siledžije zadirkivale zbog neverovatno velikih prednjih zuba.

Prednja četiri zubića ovom su mališanu bila toliko velika da nije čak mogao ni da zatvori usta, a njegovi roditelji nisu imali novca da mu obezbede dentalnu operaciju, neophodnu kako bi Evan mogao normalno da funkcioniše.

[adsenseyu5]

Njegova majka je čak izjavila kako je razmišljala da kuću stavi pod hipoteku kako bi platila operaciju sinu.

I tada je Evanova priča postala viralna i sa svih strana su počele da stižu reči podrške, ali i finansijska sredstva.

TEKST INDIJANSKOG POGLAVICE UZBURKAO JAVNOST NA ZAPADU: “Srbija je lekcija modernom svetu” (VIDEO)

Printskrin: Youtube/ Newshub

FOTO: PRINTSKRIN

Hiljade ljudi, što iz Evanove zajednice Hristove crkve, što iz celog Novog Zelanda, uglavnom potpuni stranci, slali su novac za pomoć Evanu.

Njegova operacija koštala je 100.000 dolara a sa svim donacijama novca je i preteklo.

[adsenseyu1]

I nakon pet godina redovnih odlazaka kod zubara i hirurga Evanu je konačno uklonjena proteza nakon operacije i mogao je da pokaže svoj divni osmeh.

– Ne znam gde bismo bili danas bez tolike velikodušnosti ljudi – rekla je mama dečaka, i dodala da je od preostalog novca napravljen fond za pomoć drugoj deci koja imaju dentalne probleme, piše portal “inspiremore.com”.

MILOMIR MARIĆ ostao ZATEČEN: Evo šta mu je voditelj REKAO U SRED EMISIJE (VIDEO)

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu4]