“Sav ološ je ovde, mi smo igralište srpskih kriminalaca” Grčka u očima njenih građana nakon brutalnog ubistva u Atini

ubistvo

Restoran u kom su ubijeni Škaljarci Printskin: Youtube/OneTV

Daleko od dometa srpskih, crnogorskih, albanskih i drugih policajaca matičnih zemalja, na toplom mediteranu i to u Evropskoj uniji – utočište traže mafijaši optuženi za najgnusnije zločine. Ali, kako je mala bara puna krokodila – slede i krvavi obračuni.

Tako zapravo izgleda Grčka u očima mnogih čitalaca lokalnih portala, a nakon jučerašnjeg brutalnog smaknuća Stevana Stamatovića (43) i Igora Dedovića (43), isplivali su mnogi, slični komentari ispod pisanja grčih medija.

– Ovo područje je igralište ruskih, srpskih i arapskih kriminalaca. U poslednjih 5-6 godina sve je više obračuna. Ako ih ne deportuju što pre, južna predgrađa će postati Bejrut! – rezigniran je jedan od čitalaca.

Za sve one koji misle da su obale ove zemlje mirne van sezone, jedan komentar stiže kao šamar: “I Grčka je prepuna s*anja”.

A da su gorespomenuti Rusi, Srbi, Arapi…  glavni negativci u mafijaškom svetu pokazuje sledeći komentar: “A mi baš mislili da su Šveđani!”

IZBO SAM GA, OŠAMARIO ME: Vojni kuvar ubio Marka u Somboru

– Naša zemlja je puna stranaca koji je smatraju odličnom za kriminal, paušalne beneficije, ilegalnu imigraciju. U isto vreme, Grci odlaze iz zemlje zbog ovakvog divljaštva, nepravednog oporezivanja, bednih plata i penzija – ljutit je jedan čitalac.

Neki su zaista ogorčeni.

– Sav ološ planete Zemlje se okupio ovde i niko ništa ne radi. Ali, nema veze sve dok Grke ne nazivaju rasistima i fašistima. E, kako se zavaravamo – glasi još jedan od komentara.

Da je zemlja postala “raj za globalni kriminal”, svedoči još jedan čitalac.

ONA JE POSTALA MAMA PO SEDMI PUT: Ana Spasić je ponos Srbije i ova heroina iz Kragujevca ima poruku za SVE ŽENE! (FOTO)

A kako izgleda život “običnog” Grka u ovakvom svetu koji nisu želeli…

– Odete u tavernu s porodicom i rizikujete život! Pa, ni u Meksiku ni u Kolumbiji nema ovoga. Zar deca da gledaju kako im ubijaju roditelje?!” – napisao je neko..

     

(Dnevne.rs/izvor: telegraf.rs)