SABLASNA MAPA LAŽNE DRŽAVE KOSOVO: Osim Preševa i Bujanovca, OTIMAJU Vranje, Novi Pazar…

Kosovo

Foto: promo

Američki vojni časopis “Stars and strajps” objavio je mapu lažne države Kosovo kojoj su pripojeni Preševo, Medveđa i Bujanovac, ali i Vranje, Novi Pazar, Bosilegrad, sve do bugarske granice!

Autor ove mape ne poznaje osnove geografije Balkana, jer ne postoji nikakva veza ovih gradova sa Kosovom. Iz ovoga se vidi američka podrška projektu stvaranja nezavisnog Kosova i ‘velike Albanije’, kaže analitičar Mišel Zubenica.

Ovaj časopis se, inače, kao zvanično glasilo ministarstva odbrane SAD deli u američkim vojnim bazama širom sveta. Stručnjaci smatraju da ovakve stvari nikako ne predstavljaju slučajnost, već osmišljenu provokaciju, pišu mediji.

Bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević ocenjuje da je u pitanju klasična pretnja Srbiji, jer Vašington dobro zna šta se dešava u Prištini.

TRAMPOVA PONUDA SRBIMA I ALBANCIMA: Podela Kosova, stvaranje VELIKE SRBIJE I VELIKE ALBANIJE?!

– Na ovaj način šalje se poruka Beogradu da može izgubiti i više od onoga što su Albanci već oteli. Američka geopolitička aktivnost i njeno delovanje na međunarodnom pravu predstavljaju klasično razbojništvo.

Pretnja Srbiji

Pretnja Srbiji foto: Promo

Oni se ne mire sa gubitkom uticaja i opadanjem moći, pa više i ne skrivaju prave namere. To više nije ni demokratsko ni liberalno lice napredne države, već lice zle imperije u raspadu.

“SRBI, NE NASEDAJTE NA AMERIČKE PROVOKACIJE!” Rusi otkrili ŠTA TRAMP ZAISTA TRAŽI od VUČIĆA!

Ovakvo ‘Kosovo’, koje predstavlja centar radikalnog islamizma i terorizma, slika je i prilika američke politike – podvlači Galijašević.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)