SA OVOG BALKONA JE OTAC MONSTRUM BACIO ČETVORO DECE: Mališani žive u STRAŠNIM uslovima, a od straha prema ocu MUCAJU! (FOTO)

Pag

Foto: beta/Printscreen/fejsbuk

Poput scene iz horor filma izgledao je zadnji deo dvorišta Bernarda Maričevića (85), vlasnika kuće iz koje je Josip Rođak bacio svoje četvoro dece. Bernard je zajedno sa komšijom prvi priskočio u pomoć deci. Ispričao je ono što zna o porodici Rođak koja dve i po godine stanuje na prvom spratu njegove kuće.

Kaže da deca, i mlađa i starija, mokre u krevet na koji roditelji uopšte ne stavljaju posteljinu. Priča i da deca imaju problem sa govorom, što je potvrdila i prijateljica njihove majke.

“Sve tri devojčice, a i maleni, imaju problema s govorom i to zbog straha od oca. Stalno je vikao na Katicu i psovao, čak i kad bi ga pitala za hranu za decu.

JEZIVA ATMOSFERA MOGLA JE DA NASLUTI TRAGEDIJU: Josip okačio snimak 8. rođendana svog deteta, pa bacio mališane sa sprata (FOTO)

Ta jadna deca bila su bosa, bez čarapica, bez trenerki, bez jakne. Užasno mi ih je žao”, kaže F.J. bliska prijateljica majke čiju je decu njihov otac bacio kroz prozor.

FOTO: BETA

Troje dece trenutno se nalaze u Zadarskoj bolnici. Devojčica (7), čije se stanje poslednjih nekoliko sati pogoršalo, prebačena je u Klinički bolnički centar Zagreb, dok će njena sestra (8) biti operisana.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Index.hr)