Ruski bloger snimio POSLEDNJE trenutke ŽIVOTA! Na snimku se smejao, a onda KATASTROFA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

tragedija

Foto:YotubePrintscreen/Diana Malinovskaya

U ponedeljak uveče, 10. juna, ruski motociklista Artom Boldirjev, poznatiji u svojim krugovima kao “Bolt”, poginuo je na autoputu u Moskvi.

Tridesettrogodošnji muškarac, ruski motociklista, snimio je klip koji je poslao drugu, da bi posle nekoliko sati okončao život.

Strašan događaj odigrao se juče u Podmoskovlju, kada je bloger Artjom Boldirjev, poznat kao “Bolt”, odlučio da iskuša sudbinu i isproba nov način vožnje motora, nogama. Svoj postupak snimio je kamerom i poslao prijatelju.

Na snimku se vidi kako on upravlja motorom nogama, a brzina prelazi sto kilometara na čas. Kroz buku se jedva razaznaje šta govori:

BRISEL JASNO PORUČIO: Srbiji nema ulaska u EU bez rešenja spora sa Prištinim

– Stvar je u tome što većina problema leži u tome što sam ja toliko ravnodušan čovek prema svemu, kakvog svet nije video – čuje se na snimku.

Samo nekolo sati kasnije Artjom je nađen kako leži mrtav na trasi Don. Poginuo je nakon što se pri velikoj brzini zakucao u nadvožnjak koja se kretala paralelnom trakom. Kako se navodi on nije imao zaštitnu opremu. Od motocikla je ostala samo gomila metala.

VIDEO JE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA!

Pogledjate ga klikom OVDE.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas)