RUSKA VOJSKA ZABRINUTA: Nezaustavljivo AMERIČKO pakleno VOZILO koje ide po betonu, snegu i ledu (VIDEO)

vozilo
Motor koji pokreće ovo oklopno oružje je izuzetno snažan i na ledu može da dostigne brzinu od 60 kilometara na sat

U poslednje vreme mnogo se polemiše oko ratnog naoružanja kao i kome on pripada. U tome prednjače Rusija i SAD koje se “trkaju” u tome koja će zemlja imati jače oružje u budućim borbama. Zato vam mi otkrivamo novo, američko oklopno vozilo koje dostiže velike brzine čak i na ledu!

[adsenseyu4]

U pitanju je tenk Ripsav EB2 koji najnormalnije funkcioniše i pozaleđenim površinama, što automatski znači da će se SAD boriti u svim uslovima sa najjačim oružjem, piše Raša Tudej.

Tenk, Amerika, EB2, foto YTPS

Unutar tenka je pravo zadovoljstvo sedeti, jer vojniku pruža potpunu zabavu! Naime, iz kabine se pruža panoramski pogled na okolinu kao i bezbroj lampica koje svetle pa imate utisak da ste u pilotskoj kabini.

[adsenseyu1]

Motor koji pokreće ovo oklopno oružje je izuzetno snažan i na ledu može da dostigne brzinu od 60 kilometara na sat. Ostale informacije su sakrivene od očiju javnosti, ali mi verujemo da su i one podjednako zapanjujuće!

(rt.com)

 

12 Comments on "RUSKA VOJSKA ZABRINUTA: Nezaustavljivo AMERIČKO pakleno VOZILO koje ide po betonu, snegu i ledu (VIDEO)"

  1. puca Rujama ona stvar u gaćama … ovo su igračke za Japi bogataše …
    DNEVNE.RS dotakli ste dno ‘naslovima’

  2. ‘Ajde ne lupetajte gluposti. Ovo cu da kupim za pecanje, kad se pojavi u prodaji.

  3. Asim Viduka | 15. April 2015. at 23:01 |

    Ajme šta je ovo, ovim Ameri valjda misle osvojit Sibir

    fff

  4. Deluje jako otporno na kumulativne tenkovske granate 🙂

  5. Горан | 16. April 2015. at 00:49 |

    Моје мишљење је да ће за превоз ловаца и риболоваца постићи завидне резултате али ниста висе од тих области !

  6. Znači polupismeni novinari pisu svašta! Ovaj ko je pisao ovaj tekst nezna ništa o tenkovima. Ako je ovo tenk od koga se Ruska vojska plaši onda su Rusi stvarno nejebali. Pa ovo čudo nema ni top!! Da nece da gazi gusenicama Ruse??? Lako oklopno voyzlo koje će i običan 12,7mm mitraljez sa pancirnim vrhom da probusi.

    • inga ivanovic | 16. April 2015. at 12:24 |

      Milane,meni se cini da ti gledas na ovaj “tenk”kao na stari tenk,koji ima sprijeda cijev za pucanje i uporedujes ga sa starim tenkom!U tome i je stvar,da je brzo,okretno na svim povrsinama i sigurno ubojito,jer Amerikanci sigurno nebi isli u Rusiju na izlet

  7. Ovo sam vidjao iz igrica Callof Duty pa i nije cudno sto je postavljeno i na komp. kao mocno americko oruzije koje moze sve da izdrzi . Staklena kokpit kabina ” ? Pa bazuka je probija.

  8. Goran Maric | 16. April 2015. at 14:41 |

    to prdavac neki…moze samo caj da donese rusima

  9. Milos Milosavljevic | 19. April 2015. at 14:31 |

    Izguglajte bolje nesto o najnovijem ruskom tenku M-14 “Armata”. Cisto da vidite od cega bi ameri, a i svi drugi trebali da zaziru. Ovo vozilo mi ne deluje nimalo impresivno.

Comments are closed.