REŠENA “TEORIJA ZAVERE”: Pilot putničkog aviona u neznanju pokazao postojanje kemtrejlsa (VIDEO)

trag

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Pilot komercijalnog aviona napravio je veliki propust i nepobitno dokazao postojanje kemtrejlsa, kada je prilikom sletanja jednostavno zaboravio ugasiti „sistem“, pa su kemtrejlsi bili vidljivi na vrlo maloj visini, a što su zabeležili ljudi svojom kamerom, kao i bezbednosne kamere na aerodromu.

Naime, avion je sletajući na pistu još uvek ipuštao otrove u vazduh, što se do sada nikome nije dogodilo. Ovo je prvi vidljivi dokaz za ljude koje su nazivali „teoretičarima zavera“, a koji su tvrdili da avioni u atmosferu ispuštaju nedozvoljene aerosole bez znanja čovečanstva i na štetu istoga.

Snimak dokazuje da uprkos sletanju aviona po maglovitom vremenu, kemtrejlsi u ovom slučaju ne mogu biti demantovani vremenskim neprilikama, jer je na snimku vidljivo kako tragovi ne dopiru iz mlaznih motora kako skeptici oduvek zagovaraju.

[adsenseyu4]

Drugo, na snimku je vidljivo da iz krila ne izlazi samo voda već se jasno vide mlaznice koje izlaze iz nekoliko delova krila ovog aviona, što ne bi bilo moguće da su u pitanju kondenzacioni tragovi.

Nakon prikazivanja ovog snimka, mnogi građani su najavili podizanje privatne tužbe protiv vlade SAD-a jer sada u rukama imaju čvrst dokaz za njihovo postojanje.

Pogledajte video i prosudite sami!

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/balkanspress.com/Izvor:4dportal.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]