REŠENA MISTERIJA “LAŽNE RUKE” TRAMPOVIH GORILA: Skriveni detalj ispod mantila telohranitelja (VIDEO)

Tramp

Foto: Printscreen/youtube

Nakon inauguracije Donalda Trampa internetom je počeo da kruži zanimljiv snimak s povorke koja je krenula iz Kapitol hila prema Beloj kući. U centru pažnje nije bio novi predsednik SAD, već njegov telohranitelj.

Bodigard koji je koračao iza predsednika i prve dame zapao je za oko korisnicima društvenih mreža, zbog nepomične desne ruke za koju su mnogi počeli da tvrde da je lažna, te da je čovek odgovoran za život Donalda Trampa zapravo držao prst na okidaču, prenosi britanski “Mirror”.

[adsenseyu4]

Naime, neobičan položaj ruke, odnosno njena ukočenost u istom položaju tokom čitavog puta (više od 3,5 km) navela je mnoge da veruju kako je prava ruka telohranitelja bila skrivena ispod kaputa, gde je držao pištolj spreman za upotrebu.

Foto: Rojters

Neki su išli toliko daleko da su tvrdili da su čak obe ruke telohranitelja bile lažne, te da je ispod kaputa imao automatsko oružje.

[adsenseyu1]

– To je proteza umetnuta u kaput, a agent nosi automatsko oružje ispod kaputa. Pored toga, desnoruk je – glasio je jedan od hiljade komentara na Jutjubu.

Foto: Rojters

Ipak, pojavili su se i oni koji tvrde suprotno, za šta su priložili snimak na kom se vidi kako telohranitelj u jednom momentu pomera palac. Međutim, i dalje je čudno što su ostali prsti i cela ruka bili nepomični.

Međutim, imajući u vidu da je u pitanju pripadnik Tajne službe koji čuva najmoćnijeg čoveka SAD, niko ne isključuje mogućnost da se u tom odgovornom zadatku koriste svakojaka sredstva, pa i veštačke ruke.

https://youtu.be/PXNApi3YhGg

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:V.Filipović,Blic.rs)

[adsenseyu2]