RAZVOD NA POMOLU?: Ovo su stvari i činjenice koje ukazuju da Melanija PREZIRE Donalda Trampa (FOTO) (VIDEO)

Tramp

Foto: Tanjug/AP

Njen osmeh na toj manifestaciji je govorio da je iznenađena i oduševljena kako ju je masa pozdravila, a onda je njen muž dotakao njenu ruku i ona se u tom momentu nekontrolisano trznula, a na njenom licu se jasno mogla pročitati aknsioznost

Pošto se u prošlosti bavila modelingom, mnogi su smatrali da uloga prve dame neće teško pasti Melaniji Tramp. Iako joj nije teško da se smeje fotografima i da im maše, postoje nagađanja da ono što je spotiče na tom putu jeste upravo njena uloga “žene koju muž obožava”, u koju više niko ne veruje. Nakon što smo imali priliku da vidimo romantične gestove i držanje para Obama, možemo i sami da zaključimo da Donald i Melanija Tramp kao par deluju izuzetno nezgrapno i udaljeno. O tome za Miror govori britanski stručnjak za govor tela Džudi Džejms.

Na inauguraciji je bilo momenata kada je Melanija zaštitnički stavila svoju ruku na grudi predsednika, ali isto tako svi pamte trenutak kada je Tramp izbrizao osmeh sa lica svoje žene.

Takođe tu je i momenat kada su se sreli sa parom Obama ispred Bele kuće, kada Donald nije sačekao Melaniju prilikom izlaska iz automobila već je odmah krenuo da se pozdravi sa domaćinima.

[adsenseyu4]

Melanijin nedavni govor na Floridi trebao je da poveća njeno samopouzdanje, jer ju je masa ljudi gromoglasno pozdravila kada se popela na binu. Svi su jasno mogli da vide kako njeni živci polako popuštaju kada je podigla ruku da pozdravi publiku, da bi potom istom rukom doterala kosu.

Njen osmeh na toj manifestaciji je govorio da je iznenađena i oduševljena kako ju je masa pozdravila, a onda je njen muž dotakao njenu ruku i ona se u tom momentu nekontrolisano trznula, a na njenom licu se jasno mogla pročitati anksioznost, prenosi Miror.

Tramp Melaniju povremeno dodirne, pogleda i klimne glavom, a time poručuje da će oni kao par koristiti tihu ali moćan oblik komunikacije kada se pojavljuju u javnosti ili na društvenim događajima.

[adsenseyu1]

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Dok je koračao iza nje dok se spremala da održi govor na Floridi on je nesvesno podrivao Melanijino samopouzdanje. U tim momontima kada neko hoda iza nas osećamo se anksiozno jer nemožemo da vidimo tu osobu.

Kada upoređujemo bračne parove Obama i Tramp, Donald izgleda kao hladna osoba, koji nikako nema želju da udovolji svojoj ženi.

Melanija uprkost lepoti ostavlja utisak žena koja nema veliko samopouzdanje, a Tramp ništa ne preduzima po tom pitanju. Njegova supruga sa kojom je u braku 12 godina izgleda depresivno, a mnogi pričaju da se par sve više udaljava, jer Melanija od supruga ne dobija podršku koja joj je potrebna.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

[adsenseyu1]

Pogledajte video:

https://youtu.be/jj3Ki-lWrKs

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu2]