RANO SE OBRADOVALI IZRAELCI: Ruski ekspert razotkrio zašto je uništen RUSKI PVO SISTEM u Siriji

greška

Foto: printscreen/Kurir

Izraelci su ovih dana objavili snimke uništenja PVO sistema “Pancir S1” koji su šokirali, kako javnost, tako i stručnjake.

Nakon udara na ono što su nazvali “iranske mete u Siriji” izraelske snage su objavile snimak na kojem se vidi kako krstareća raketa SPIKE NLOS uništava PVO sistem Pancir S1. To je izazvalo zaprepašćenje u stručnoj javnosti.

MLADI PRISTALICA USTAŠKOG POKRETA DEMONSTRIRAO SILU NAD NOVINAREM: Stariji muškarac mu prišao i „POSLAO GA NA MESTO“ (VIDEO)

Nije trebalo da prođe dugo da se jave ruski stručnjaci. Ajteč Bižev, bivši zamenik komandanta ruske avijacije je izjavio: “Jedini način da Pancir bude uništen na taj način je, ili da je ostao bez municije, ili da uopšte nije bio u funkciji u trenutku napada.”

“Ne postoji treća opcija kako bi on bio uništen. Jednom kada je u operativnoj upotrebi sistem vrši konstantno nadgledanje nadolazećih neprijateljskih aviona i raketa i ima veoma brzo vreme reagovanja.”

NAJPOZNATIJI TIM SPECIJALACA NA SVETU: Oni su eliminisali teroriste koji planirali napad na Putina i Vučića u Moskvi (VIDEO)

“Ne postoji krstareća raketa koju ne bi uspeo da obori, bilo topovima, bilo njegovim raketama”, dodao je on.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: apral.ru)