PUTINOVA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA: Izgovarajte reči ljubavi, brinite jedni o drugima, zagrlite se

Putin

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin poželeo je danas građanima Rusije da se u 2018. godini dogode važne promene nabolje i zahvalio im što veruju u svoju zemlju.

– Za nas, Nova godina je porodični praznik. Slavimo ga kako smo to činili u detinjstvu: sa poklonima i iznenađenjima, posebnom toplinom, iščekujući važne promene. One će doći ako se svi budemo sećali naših roditelja, brinuli o njima, cenili svaki minut proveden s njima, ako razumemo našu decu, njihove težnje i snove, da podržavamo one koji su pored nas, one kojima je potrebna naša velikodušnost – poručio je Putin.

U novogodišnjem obraćanju, Putin je pozvao sve da “izgovaraju reči ljubavi i brinu jedni o drugima, da oproste greške i uvrede, da se zagrle…”, prenela je agencija Tas s.

Ruski predsednik je poželeo svima promene nabolje, zdravlje i da se rađa što više dece.

RUSKI MEDIJI: Srbija će postati najmoćnija vojna sila na Balkanu

 Zahvalio bih se svima što veruju u sebe i našu zemlju, na njihovom radu i rezultatima. Neka poverenje i uzajamno razumevanje uvek budu s vama – naglasio je Putin.

MISTERIJA: Ceo svet obišao, a ovde nije hteo da dođe! Zašto je Tito izbegavao ovaj grad u Srbiji?!

On je naveo da su solidarnost, prijateljstvo i ljubav prema Rusiji stvari koje stanovnike te države čine jačim da čine dobra dela i postižu velika dostignuća.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Tanjug)