PUTIN ZADOVOLJAN SRPSKOM VOJSKOM: Predsednik Rusije šalje avion ruske armije po GARDISTE iz Srbije! (INFO)

vojnici

Foto: Tanjug/AP, Srđan Ilić

Predsednik Rusije po srpske vojnike šalje specijalni avion ruske vojske kako bi ih bezbedno doveli na paradu 9. maja u Moskvi na Crvenom trgu

Vladimir Putin izdao je naređenje da se za goste iz Srbije organizuje specijalni doček, a u šta je uključeno i slanje specijalnog aviona po gardiste Vojske Srbije.

[adsenseyu4]

Predsednik Rusije je tražio od ministra odbrane Sergeja Šojgua da se delegacija Srbije na čelu sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem dočeka sa svim državnim počastima.

parada

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić, AP

Srpski vojnici i to oni najbolji iz elitnih jedinica Vojske Srbije učestvovaće na paradi 9. maja u Moskvi povodom Dana pobede nad fašizmom, odlučio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, a to će biti prvi put u istoriji da Srbi marširaju glavnim gradom Rusije!

Kako saznaje Telegraf.rs pred Putinom u Moskvi i drugim liderima zemalja, a na Crvenom trgu marširaće najelitnije jedinice Vojske Srbije, kao i ešalon “garde” koja uvek zadivi svet svojim egzecirom – splet od stotinu najkomplikovanijih pokreta sa poluautomatskom puškom M59-66.

Kako naš portal nezvanično saznaje nije isključeno da srpski padobranci iz 63. Brigade izvrše vazdušni desant nad Moskvom, kao što su to uradili i tokom Vojne parade u Beogradu!

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)

4 Comments on "PUTIN ZADOVOLJAN SRPSKOM VOJSKOM: Predsednik Rusije šalje avion ruske armije po GARDISTE iz Srbije! (INFO)"

  1. Bravo !

  2. Srpski vojnici su nasa deca, nasa radost i ostatak dostojanstva, koji nam vlast uzima i uskracuje na svakom koraku. Mogu da pisem, iskazujem svoju nemoc, ali ne pomazem, ne znam kako, da se pomogne nasoj preostaloj vojsci da sve sto joj profesionalno i ljudski propada.

  3. Zeljko Bliznakovic | 10. April 2015. at 23:56 |

    Jedina lepa stvar u moru losih. Kamo srece da se Srbija okrene Rusiji a ne fasistickoj i pedofilskoj uniji.

Comments are closed.