PROVALNICI NALETELI NA ‘SAMURAJSKI BES’: Mladi i besni nisu očekivali veliki otpor pljački, ali… (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

katana

Grupa provalnika u Argentini nije se dobro provela kada je upala u kuću jednog starijeg poštovaoca samurajske veštine borbe s mačem. Bliski susret su preživeli ali ih je policija prvo povela na “krpljenje”. Pažnja: Uznemirujuće slike!

Grupa razbojnika odabrala je 10. aprila kao svoju laku metu kuću starijeg bračnog para u Kordobi u Argentini. Mladi i besni nisu očekivali veliki otpor pljački, ali…

[adsenseyu4]

Nasilnici su u prvi mah pretukli muža i ženu ali kada su hteli da ih razdvoje u zasebne sobe mužu je “pala roletna”.

“Podovljao” je i sa zida zgrabio ukrasni japanski mač, globalno znan kao “katana” (mada Japanci mač i nož samuraja zovu “daito” i šoto”) i krenuo da izravna račune sa sileđžijama, piše Knowledgeglue.com.

Situacija se u trenu dramatično preokrenula, i razbojnicima je pretilo da ih pretvore u špagete. Uspeli su da se živi dokopaju kola u kojima ih je čekao saučesnik, ali su se slupali u policijskoj poteri.

Da li će suprug odgovarati za “prekoračenje nužne odbrane”, kao što se u sličnim situacijama dešavalo u Srbiji, ili ne u članku ne piše ali će svakako nastaviti da sa ženom uživa u petoj deceniji braka.

[adsenseyu1]

(mondo)