Pretukli ga i sahranili živog: Golim rukama prokopao put napolje! (VIDEO)

Iskopao put napolje
Anonimni muškarac, za koga se sumnja da je napadnut i pretučen, a zatim živ zakopan, pokušao je da izađe iz groba, ispuštajući zvuke koji dozivaju u pomoć.

Na groblju u predgrađu Sao Paola žena, koja je ostala anonimna, na putu ka porodičnojgrobnici čula je prigušeni zvuk dozivanja u pomoć. Kada je krenula ka zvuku, ubrzo je ugledala ruku koja izviruje iz zemlje i pomera se. Radi se, naravno, o zemlji koja prekriva jedno grobno mesto.

Nakon ruke je polako počela da se nazire i glava. Prestravljena žena, gledajući “mrtvog” čoveka koji pokušava da izađe iz svog groba, instinktivno je pobegla vrišteći, i pozvala policiju, koja je bila vrlo skeptična prema ovom iskazu.

Printscreen: LiveLeak

Sumnjičavim policajcima nije bilo moguće objasniti da je u pitanju realna priča, a ne prvoaprilska šala, pa se žena ipak uputila ka grobljanskoj kancelariji, odakle su odmah poslali službu da proveri situaciju.

[adsenseyu4]

Utvrđeno je da pokopani čovek i dalje diše, pa je brzo otkopan i prevezen do prve bolnice. Kako se kasnije saznalo, u pitanju je službenik gradske skupštine, za koga se veruje da je napadnut i pretučen, a zatim živ zakopan u prvo slobodno grobno mesto.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

[adsenseyu1]