PREOKRET U ISTRAZI: Napadač nije DEDA MRAZ, kamere snimile CRNOG UBICU? (VIDEO)

Deda Mraz

Foto: Tanjug/AP

Prema navodima turskih medija, napadač je u klub došao taksijem, zbog čega je policija pozvala na saslušanje jednog taksistu

U oružanom napadu u popularnom klubu u Istanbulu tokom dočeka Nove godine ubijeno je 39 ljudi, među kojima se nalazilo 16 stranaca.

[adsenseyu4]

Prethodno neki mediji su objavili da je motiv napada upravo proslava Nove godine, što je zapadnjačka tradicija i koju tradicionalna islamska kultura ne poznaje.

Novi snimak pucnjave pokazuje trenutak na kome se vidi da napadač počinje da puca pre ulaska u klub, ali i da ne nosi kostim Deda Mraza kao što je većina medija objavila. Napadač je u crnoj odeći sa kapuljačom na glavi, a na snimku se vidi trenutak kada puca oko sebe i kada meci rikošetiraju o automobile na ulici pre nego što je utrčao u klub.

https://youtu.be/JPLnI7F8ysw

Prema navodima turskih medija, napadač je u klub došao taksijem, zbog čega je policija pozvala na saslušanje jednog taksistu.

Postoji i priča da je jedan napadač, sa crnom kapuljačom, kao što se vidi na snimku, utrčao na glavni ulaz, dok je drugi, obučen u kostim Deda Mraza, bio unutra…

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]