PREMINUO POZNATI GLUMAC: Pre samo deset dana mu je dijagnostikovan rak

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Svako veče imao je nastup i uvek je zaslužio gromoglasan pljesak. Bio je pravi porodični čovek, a fanovi širom sveta su ga obožavali. Preminuo je u 69. godini.

Irski glumac, pevač i komičar Brendan Grejs, preminuo je na pragu osme decenije nakon što mu je pre samo deset dana dijagnostikovan rak, prenosi BBC.

Glumio je u kultnoj britanskoj seriji “Otac Ted”, a pojavio se u filmovima poput “The Gift”, “Backyard Ashes” i “Moondance”. Poznatiji je bio po komičarskoj karijeri.

– Kao komičar, Brendan je bio spontan i imao je osećaj za vreme. Bilo je očigledno da uživa u interakciji s publikom – rekao je predsjednik Irske Majkl D.Hadžins (78).

I njegov menadžer Tin Keli otkrio je kakav je Brendan bio.

NE DAO BOG NIKOME DA GLEDA DETE KAO BILJKU: Potresna ispovest oca mladića Stefana (25) koji je osakaćen bejzbolkom u Kragujevcu iz čista mira

– Svako veče je imao nastup i uvek je zaslužio gromoglasan aplauz. Možemo s ponosom da pogledamo njegov rad kroz godine. Bio je pravi porodični čovek, a fanovi širom sveta su ga obožavali – rekao je Tom koji je s Brendonom sarađivao godinama.

               

(Dnevners/Izvor: Blic.rs, M.R.)