PRELETEO JE POLA PLANETE ZBOG LJUBAVI Kristijan je otišao u Ameriku za njen rođendan. Priredio je pravi šou, a njena reakcija je nezaboravna! (VIDEO) (FOTO)

ljubav

FOTO: PRINTSKRIN /FEJSBUK

Naime, njegova devojka koja živi u Americi proslavljala je rođendan. Zbog daljine koja ih razdvaja, ovo je trebalo da bude druga proslava kojoj Kristijan nije prisustvovao.

Međutim, on je odlučio da uzme stvar u svoje ruke i okrene sve!Kristijan Iličić, momak iz Hrvatske, pravi je avanturista, a njegovim dogodovštinama nema kraja.

Obišao je preko 60 zemalja, ali ono što je uradio za svoju devojku, oduševilo je ceo svet. Smislio je genijalan plan!

Obukao se u kostim lava i otputovao na rođendansku proslavu, kako bi iznenadio devojku.

FOTO: PRINTSKRIN/ FEJSBUK

Lav je ušao i dao Andrei poklon, koji joj je navodno poslao Kristijan. Čitala je poruke, ne sluteći ko je iza kostima. Bilo joj je teško, plakala je nakon nekih rečenica.

A onda pravo oduševljenje! Kristijan skida masku lava i staje pred nju. Andrea nije mogla da veruje šta je snašlo, ostala je bez reči i neverovatnom brzinom poletela u zagrljaj svog dragog.

“Ovo je definitivno najluđa stvar koju sam napravio do sada!Preletio sam pola sveta kako bi osobu koju volim i koju nisam vidio 3 meseca iznenadio za njen rođendan”, rekao je Kristijan.

Ovaj gest oduševio je region, pa pogledajte kako je sve to izgledalo:

Rođendansko iznenađenje u Americi

Ovo je definitivno najluđa stvar koju sam napravio do sada! Preletio sam pola svijeta kako bi osobu koju volim i koju nisam vidio 3 mjeseca iznenadio za njen rođendan. Pogledajte reakciju nakon što me ugledala. <3 <3 <3 #samoljubav➡️ www.instagram.com/kristijanilicic

Posted by Kristijan Iličić on Понедељак, 14. август 2017.

(Dnevne.rs /Kurir.rs)