Predsednik Rusije potpisao zvaničan dokument: Aleksandar Vučić dobija orden Aleksandra Nevskog

Vučić

Foto: Tanjug

Orden se predseniku Srbije dodeljuje za veliki lični doprinos razvoju višestrane saradnje sa Ruskom Federacijom – navodi se u saopštenju

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o nagrađivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića ordenom Aleksandra Nevskog za veliki doprinos u razvoju saradnje dveju država, javila je pres-služba Kremlja.

– Šef ruske države je potpisao ukaz o nagrađivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića ordenom Aleksandra Nevskog za veliki lični doprinos razvoju višestrane saradnje sa Ruskom Federacijom -navodi se u saopštenju.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

2 Comments on "Predsednik Rusije potpisao zvaničan dokument: Aleksandar Vučić dobija orden Aleksandra Nevskog"

  1. Zna putin sta radi…nas nema pojma sta se iza brega valja… sujeta zadovoljena…

  2. Predsednik Rusije, Vladimir Putin, nikada nece odlikovati Aleksandra Vucica ordenom Aleksandra Nevskog. Takav cin bi bio neprevazidjena sramota za Rusiju, kao i gazenje svih moralnih principa Rusije, te pljuvanje na ordene koje je Rusija u proslosti prethodno dodelila zasluznim ljudima i herojima.
    Lazima i lazovima u Srbiji nikad kraja. Trazite od Ruskog ambasadora u Beogradu da ovu skandaloznu vest pismeno i javno potvrdi na TV!
    Pre ce Putin odlikovati Hitlera, nego li veleizdajnika, bitangu, lopuzu i lazova Vucica. Rusi mrze takve likove kroz istoriju. Lazanski, SNS mracni pacov, u medijima hvali diktatora i tiranina Vucica koji je Srbiju za 6 godina vlasti doveo do ruba svake moguce egzistencije. Vucic je zasluzio streljacki stroj, a ne orden Aleksandra Nevskog. Ako je ova neverovatna vest tacna, onda Rusiju vise ne mozemo smatrati za prijatelja Srbije i Srbskog naroda.

Comments are closed.