POSLEDNJI DETALJI JEZIVE NESREĆE: Vozač kamiona ISPAO IZ KABINE, posle snažnog sudara pronađen u kanalu (VIDEO) (FOTO)

HITNA

FOTO: SCREENSHOT

Zastali smo na auto-putu jer je nekih 100 metara ispred nas bila saobraćajna nesreća. Taman smo krenuli, kad nas je udario kamion.

Nastala je panika, udarac je bio strašan, ljudi su padali sa sedišta, ispričao je jedan od putnika autobusa na liniji Lopare (BiH) – Frankfurt u koji je u nedelju udario kamion.

Naime, u njih se na auto-putu A3 između čvorova Okučani i Novska u smeru Zagreba zakucao kamion.

Poginuo je vozač (46) kamiona makedonskih registracija koji je prevozio metalne delove za vozila.Iako još nije poznato kako je izgubio kontrolu i zašto nije držao odstojanje, istražitelji kažu da postoji mogućnost da je zaspao ili pričao telefonom. Doslovno je zdrobio zadnji desni deo autobusa

Snažan udarac ga je odbio udesno pa je završio na travi. Kamion s prikolicom uspeo je da se zaustavi tek nakon drugog žestokog udarca u zaštitnu ogradu.

Nezvanično, vozač kamiona ispao je iz kabine koja je ostala smrskana. Do njega su dotrčali prvi putnici koji su izašli iz autobusa, ali nisu mogli da mu pomognu. Telo su mu pronašli u obližnjem kanalu.Jedan deo putnika prevezen je u bolnicu jer su imali povrede od slomljenog stakla.

HRVAT POSLAO PORUKU VELJKU POŠTO JE POBEDU POSVETIO ARKANU: Ovakav odgovor srpskog boksera niko nije očekivao!

“Video sam da je kabina kamiona najviše razbijena na desnoj strani. Vozač kamiona je iz nekog razloga kasno uočio naš autobus ispred sebe pa je pokušao da izbegne sudar bežeći udesno. Sva je sreća da između nas i njega nije bio neki automobil, strašno je i pomisliti kako bi to izgledalo. Pretpostavljam da nas je udario brzinom od najmanje 70 km/h”, rekao je putnik iz autobusa.

     

(Dnevne.rs /Izvor: 24sata.hr)