Poslednji bizarni detalji o OCU MONSTRUMU: Ubio je ženu i ćerkice da bi bio s ljubavnicom, a sada se pojavio i LJUBAVNIK (FOTO)

FOTO: ARHIVA WELD COUNTY DA / PRIVATNA ARHIVA

Nakon što je uhapšen i osuđen na doživotni zatvor zbog ubistva trudne supruge i dve male ćerke, buran ljubavni život Krisa Vatsa polako izlazi na videlo.

Osim što je imao ljubavnicu, nova istraga je pokazala da je imao i ljubavnika.Trent Bolte (28) ispričao je sve o aferi sa Vatskom FBI-u tokom trosatnog razgovora.

Navodno su se upoznali preko aplikacije za dopisivanje kada mu je Vats pohvalio fotografiju. Dopisivali su se tri sata, a Bolte ga je na kraju pitao zašto se dopisuje sa gej muškarcem ako ima suprugu i porodicu.  Zapravo i ne znam da li sam gej, odgovorio mu je Vats

Bolte je FBI-u ispričao i kako je prošao njihov prvi sastanak.

– Oralno sam ga zadovoljio, a onda je on oralno zadovoljio mene. Imali smo seksualni odnos i on se uspaničio pa je bez reči otišao, rekao je on. Bez obzira na to, Bolte je istakao kako su nastavili da se viđaju i da je vrlo brzo upoznao i Kristoferove ćerke Belu i Selesti.

Prema njegovom priznanju, zabavljali su se 10 meseci, a nalazili su se u maloj vikendici u Vajomingu. Njihovu vezu je potvrdila i Bolteova majka, koja je rekla agentima i kako je Vats u nekoliko navrata njenom sinu davao novac, oko 400 dolara, a jedna uplata je bila i za filere za usne.

trent

FOTO: FACEBOOK

Bolte je u jednom trenutku na svom Fejsbuku napisao kako je njihova veza trajala sve do marta ili aprila ove godine, kao i da je znao da je Vats bio oženjen i da je imao decu.

TEŠKA NESREĆA: Prevrnuo se autobus s putnicima iz Beograda, IMA MRTVIH (FOTO)

Ali, istakao je kako to nije znao kada su se upoznali.  Rekao mi je da je žrtva emocionalnog i mentalnog zlostavljanja i da se nalazi u braku bez ljubavi, ali nije hteo da ostavi suprugu zbog Bele i Selesti, napisao je Bolte.

(Dnevne.rs /Blic/Izvor: 24sata.hr)