POSLE 34 GODINE TRAGANJA, PRONAŠLA JE SVOG BILOŠKOG OCA: Kada mu se obratila on je uradio nešto što ju je ŠOKIRALO! (VIDEO)

ćerka

Foto: prntsceen/youtube

Keri Saucedo je odrasla u voljenoj porodici, ali duboko u sebi je znala da ne izgleda kao ostali u njenoj familiji. Ispostavilo se da je njena mama imala kratku vezu sa čovekom čije puno ime nije znala.

Nije znala da je trudna sa Keri dok nije izgubila kontakt sa njim i počela da živi drugi život sa mužem u drugoj državi- Keri se uvek pitala da li izgleda kao njen tata i šta je nasledila od njega.

Osećala je da nešto nije u redu, kao da je pola nje nedostajalo. Kada je odrasla, odlučila je da poduzme nešto povodom toga. Godinama je tražila svog biološkog oca i kada ga je konačno pronašla sve se promenilo.

Uradila je DNK testiranje da bi joj to pomoglo da nađe čoveka sa kojim deli gene. Rezultati testa i neka pretraživanja na Fejsbuku dovela su je do tetke za koju nije ni znala da je ima.

Kada ju je kontaktirala, upozorila ju je da joj verovatno neće verovati, te da je njen brat Mark Kerin tata. Kada su se Mark i Keri sreli, nije sve baš išlo kako je ona očekivala.

HAOS I URLICI NA SNIMANJU “GRANDA”! JELENA KARLEUŠA SE POSVAĐALA SA SNEŽANOM ĐURIŠIĆ, PA OVO TRAŽILA OD SAŠE POPOVIĆA! (FOTO)

Mark nije sumnjao u to. Bio je oduševljen kada je saznao da ima ćerku. Čak joj se i izvinio što nije bio uz nju tokom njenog odrastanja, što je nije znao protekle 34 godine. Keri je bila presretna kada je shvatila da on stvarno želi da bude njen tata i da nadoknade svo izgubljeno vreme.

Ali onda je Mark uradio nešto toliko zapanjujuće da je Keri bila šokirana. Nije mogla verovati da bi joj to uradio. Saznajte šta se desilo sa njima nakon što su se upoznali…

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: virealno.com)