PORODICA NUDI PLATU OD 56.000 EVRA GODIŠNJE: Nijedna BEBISITERKA ne želi da radi u KUĆI iz KOŠMARA

strah

Foto: Pixabay

Porodica iz Škotske traži dadilju i spremna je da izdvoji za ovaj posao 56.000 evra godišnje. Ništa nije savršeno, pa tako ni ovaj posao.

Roditelji traže novu dadilju jer u poslednjih godinu dana pet osoba je dalo otkaz zbog “neobičnih pojava” u kući. Prema njihovim tvrdnjama, razbijanje stakala, čudni zvukovi i pomeranje nameštaja su svakodnevnica.

DECA SU MI REKLA DA IH SMARAM: Otišla sam kod psihologa i šokirala se njenim savetom

Porodica se nada da će preko društvenih mreža naći nekog dovoljno hrabrog kome će plata biti dovoljno dobra da zanemari sve ostalo.

[adsenseyu1]

Kako su napisali u oglasu, u kući žive već deset godina, a često su na poslu ili na putu, pa navodne čudne pojave sami nikad nisu doživeli.

Ipak, bivši zaposleni su im sve ispričali.

Porodica je objasnila da prilikom kupovine kuće im je rečeno da su se neke čudne stvari dogodile u njoj. Dokaza za to nema, ali glasine su bile dovoljne da postanu nepoželjni poslodavci.

Ana Brnabić ODREAGOVALA na Palmine izjave (INFO)

Oglas za dadilju objavljen je na stranici Childcare.co.uk, a deca za koju bi se hrabri dobrovoljac trebalo da brine stara su pet i sedam godina. Budući zaposleni u kući bi spavao od ponedeljka do petka u svojoj sobi s kuhinjom i kupatilom, a imao bi pravo na 28 dana godišnjeg odmora. Pripremao bi doručak deci, spremao ih i vozio u školu, pomagao im u domaćim zadacima, uspavljivao i svo ono što je deci potrebno.

Otvoreno pismo novoj PREMIJERKI Srbije

Do sada im se javilo nekoliko žena koje su bile zainteresovane, ali na oglas objavljen 29. maja se još niko nije konkretno prijavio za posao.

(Dnevne.rs/Noizz.rs/izvor:Index)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]