POKVARENIM JAJIMA ZASULI KOSOVSKU AMBASADORKU U SJEDINJENIM DRŽAVAMA: “Sram te bilo, ti si kriminalac i ubica”

jaja

Foto: printscreen/youtube

Kosovska ambasadorka u Sjedinjenim Državama Vljora Čitaku zasuta je pokvarenim jajima posle govora na tribini Univerziteta Denver, u američkoj saveznoj državi Kolorado.

– Sram te bilo, sram te bilo! Ti si kriminalac i ubica – vikala je vidno uznemirena Albanka Blerta Avdilji, koja je Čitakuovoj prvo postavila pitanje na tribini. Tribini je prisustvovao i nekadašnji američki ambasador Kristofer Hil.

INCIDENT MOŽETE POGLEDATI OVDE! OBRATITE PAŽNJU NA OVU MINUTAŽU – 2.43

Saslušavši obraćanje Čitakuove, aktivistkinja prištinskog pokreta Samoopredeljenje Blerta uzela je mikrofon i postavila pitanje Čitakuovoj a potom ju je optužila da je kriminalac i ubica.

[adsenseyu4]

Ona je potom okupljenima rekla da na Kosovu nema vladavine prava, poštovanja prava LGBT osoba, da nema posla obrazovanja niti zdravstvene nege.

Foto: printscreen/youtube

Temperatura u prostoriji odmah se podigla, a publika je počela da se vrpolji. Blerta je optužila i nekadašnjeg diplomatu Hila da promoviše kriminalce, a potom je Čitakuovoj uzviknula: Sram te bilo, sram te bilo! i bacila jaje na nju.

Većina medijskih agencija koja je prenela ovu vest naglasila je da je na Čitaku bačeno pokvareno jaje.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:EPK)

[adsenseyu2]

1 Comment on "POKVARENIM JAJIMA ZASULI KOSOVSKU AMBASADORKU U SJEDINJENIM DRŽAVAMA: “Sram te bilo, ti si kriminalac i ubica”"

  1. SX3cIl I went over this site and I believe you have a lot of wonderful information, saved to favorites (:.

Comments are closed.