POJAČAO TV DA JE NE ČUJE KAKO VRIŠTI: Muž ostavio suprugu da umre, radnici Hitne pomoći nikad ništa strašnije nisu videli! (UZNEMIRUJUĆ FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Radnici Hitne pomoći opisali su 62-godišnju ženu kao “najgore stanje živoga čoveka koje su ikada videli”

Imala je otvorene rane, a oko nje su bile muve i crvi.

Mediji u Engleskoj su rekli kako se radilo o “paklu u kući”, s obzirom na to da je žena boravila u nehumanim uslovima.

Stvar još gorom čini podatak da žena nije živela sama – imala je supruga Ričarda, ali joj on nije pomogao, a kako piše “Liverpool Echo” upravo je on krivac za uslove u kojim je boravila njegova supruga s kojom je u braku bio 15 godina.

Valeri je imala rak dojke, a šokirani radnici Hitne pomoći opisali su 62-godišnju ženu kao “najgore stanje živoga čoveka koje su ikada videli”.

Ostavljena je da sedi u fotelji u mokraći i fekalijama, a bilo joj je toliko loše da je izgubila sposobnost govora.

Umrla je od zastoja više organa 19 dana pre nego što su je pronašli.

Moglo bi se reći da se jednostavno radi o prljavom i nemarnom čoveku, ali Ričard to nije bio kada se govori o prostoriji u kojoj je on boravio.

Njegova soba je bila sasvim uredna, dok za suprugu nije mario.

Nakon svega na površinu su izašle stravične informacije. Kako piše “Mirror” Valeri je mogla samo da vrišti.Komšije su govorile kako su jedno vreme čuli njene glasne krikove, ali Ričard je odlučio da to uguši.

OVO JE UDOVICA OLIVERA DRAGOJEVIĆA, A PRVI PUT PRIZNAJE ZAŠTO NAKON 1991. NIJE PEVAO U SRBIJI: Izgovorio je samo jednu rečenicu, a ima veze sa njenim OCEM! (VIDEO) (FOTO)

Konstantno je u njenoj sobi gde je boravila bio upaljen televizor koji je bio glasno pojačana, kako se ne bi čulo da nesrećna žena doziva pomoć.

Slučaj je sada stigao u javnost, a sve se odigralo 2017. godine. Ričard Velah ovih dana je osuđen na 8 godina zatvora zbog nemara koji je doveo do smrti Valeri.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs/ N.M.)