POGLEDAJTE NAJNOVIJI SNIMAK PREDAJE ALBANSKIH TERORISTA: Makedonska policija objavila novi video iz Kumanova! (VIDEO)

teroristi

Printskrin: Youtube/Makedonska Policija

Kako pišu makedonski mediji, dvojica lidera albanske grupe su ubijena, a policija je pronašla oružje koje su teroristi oteli iz karaule Gošince

Makedonska policija objavila je snimak na kojem se vidi predaja grupe terorista u Kumanovu.

Kako pišu makedonski mediji, dvojica lidera albanske grupe su ubijena, a policija je pronašla oružje koje su teroristi oteli iz karaule Gošince.

[adsenseyu4]

Mirsad Ndrecaj, “komandant NATO” i Rizaj Beg “komandant Begu” su najverovatnije ubijeni tokom policijske akcije u Kumanovu.

Ndrecaj je identifikovan na osnovu dokumenata koji su kod njega pronađeni, tvrdi portal Alsat-M.

 

Printskrin: Youtube/Makedonska Policija

Kosovska tajna služba i kosovska policija objavili su dosijee ove dvojice bivših pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova u kojima se navodi da su Ndrecaj i Beg, mimo zakona, nosili oružje i bili predmet istraga zbog navodnih otmica i organizovanog kriminala.

Takođe, protiv Ndrecaja su podnete prijave zbog nanošenja telesnih povreda i pretnji.

[adsenseyu1]

Kako navode albanski mediji u Makedoniji, jedan od Albanaca zarobljenih u Kumanovu je policiju doveo do mesta na kojem je naoružanje bilo sakriveno i zatim pobegao.

Policija nije želela da komentariše ove tvrdnje medija.

(Tanjug)

2 Comments on "POGLEDAJTE NAJNOVIJI SNIMAK PREDAJE ALBANSKIH TERORISTA: Makedonska policija objavila novi video iz Kumanova! (VIDEO)"

  1. Voja Siki | 13. May 2015. at 10:02 |

    Ovo me podseca na Radusu, Sta su oni ocekivali ? Da dignu ustanak? Ocigledno je da im je prvo ispran mozak pa tek onda da su krenuli u Kumanovo. Nije ovo Avganistan, Irak ili Libija, Ne mogu da zamislim sta je u glavama tih terorista da ih mogu njihove gazde u smrt terati na tako jeftin nacin. Njihov IQ je ipak manji od broja cipela koje nose. Makedonska policije je sve profesionalno odradila , ali ipak mnogo je policajaca izginulo, trebalo je samo ih blokirati I cekati da se sami predaju, ni jedan policajac nije smelo da pogine.

  2. Sefe ! Ovo je bilo scenarijo da se paznja narodu usmeri na to da se sprema medjuetnicki sukobi. Neko je njih Platio za to, a zna se ko :)Inace ako pratis sta se desava u nas, nije daleko da , kako ide ona pesna od Bajage ‘” Pada Vlada” )))). Juce su tri Ministra dali ostavku .

Comments are closed.