PLES ŽIVOTA: Prvoj dami vratio OSMEH NA LICE, do tog momenta oficir bio na IVICI ŽIVACA (FOTO) (VIDEO)

ples

Foto: Tanjug/ap

Fotografije prve dame Sjedinjenih Američkih Država Melanije Tramp koja na balu nakon inauguracije pleše sa oficirom španskog porekla izazvale su pravu buru u meksičkim medijima.

Na fotografijama na kojima pleše sa svojim suprugom, od nedavno novim predsednikom jedne od najmoćnijih zemalja sveta, Melanija Tramp izgleda više nego potišteno, primećuju svetski mediji poput “Dejli mejla” i “Mirora”.

[adsenseyu4]

Međutim, kada ju je Donald Tramp na jedan ples prepustio portorikanskom vojniku, osmeh se Melaniji gotovo u trenutku vratio na lice.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Momak koji je makar na kratko Trampovu suprugu učinio srećnom zove se Hose Medina. Da će plesati sa prvom damom SAD saznao je od svojih nadređenih.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

– Ne mogu da verujem. Saznao sam da ću plesati sa njom pre Nove godine i tri nedelje sam bio na ivici živaca – rekao je ovaj 29-godišnji vojnik za portorikanski list “Primera ora”.

Ovaj momak je profesionalni vojnik od 2008. godine i proveo je jednu godinu u Iraku.

– Mislim da smo plesali oko dva minuta. Pitala me je odakle sam, imam li porodicu, decu i da li se dobro provodim – priča on. Rekao joj je da je iz Portorika, a na njegovo pitanje kako se provodi Melanija mu je odgovorila:

– Kazala mi je da joj je ovo nezaboravno i da je jako srećna što je cela njena porodica ovde – kaže smeli Portorikanac, koji ju je pitao i da li je tačno da nije želela da živi u Beloj kući.

[adsenseyu1]

– Rekla mi je da će prvu noć provesti ovde, jer je to tradicija, ali da će potom stalno živeti u Njujorku, dok njen sin ne završi studije.

 

Na pitanje novinara da li se kao premišljao da li da prisustvuje balu predsednika koji u predsedničkoj kampanji nije ima mnogo lepih reči za građane Meksika i druge hispanske narode, Medina je novinarima odgovorio da ga “politika nikada nije zanimala, ali da će Tramp biti njegov vrhovni komandant, te je njegov posao da sledi njegova naređenja i štiti Ustav”.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]