PLEJBOJ NA MUKAMA: Celi život troši porodično bogatstvo! Sad je ostao bez svega i postao predmet podsmevanja! (FOTO)

milioner

Foto: Instagram /gianlucavacchi

Đanluka Vaki, italijanski milioner obožava tetovaže, zavisan je o teretani, a život mu se svodi na žurke, poziranje sa zgodnim ženama na jahtama, u privatnim lukama i skupim automobilima, a sve to na Instagramu na dnevnoj bazi prati čak 11 miliona ljudi, ali prema pisanju italijanskih medija, čini se kako je uživanju u luksuzu ipak došao kraj.

Naime, plejboj Đanluka, naslednik porodičnog bogatstva koji zapravo nikada nije radio, ovih dana ostao je bez nekoliko raskošnih vila i broda – sve mu je zaplenila banka zbog duga od čak 10,5 miliona evra.

Otrov za žene Vaki izgubio je i deonice prestižnog golf kluba kraj Bolonje, ali i dalje uporno negira da je u finansijskim problemima.

[adsenseyu1]

“Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug”, izjavio je Luka, čija porodica poseduje farmaceutsku kompaniju, koja, bez obzira na dobru zaradu, očito više ne može pokrivati njegov ekstravagantni način života.

Iako Vaći na društvenim mrežama i dalje objavljuje fotografije iz kojih je teško zaključiti da je u škripcu s novcem, internet se i te kako ruga njegovu finansijskom krahu.

BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU: Izaberi nijansu i pogledaj šta te čeka! (FOTO)

View this post on Instagram

Ciao Miami , see you soon #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Na Fejsbuku je čak organizovn ivent pod imenom “Trovare Un Lavoro a Gianluca Vacchi” ( “Pronađimo posao Đianluki Vakiju”) – reč je o “akciji” koja će se održati 1. novembra u Milanu, a cilj je da se zaposli Đanluku.

[adsenseyu5]

“Moramo mu pomoći, makar da otvori poslastičarnicu dok se ne snađe… A možda bi mogao biti i instruktor plesa, to mu odlično ide”, stoji u opisu urnebesne humanitarne akcije.

View this post on Instagram

😉 #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Vaki se u međuvremenu se ponaša kao da se baš ništa zabrinjavajuće ne događa, i dalje uživa u lenčarenju s novom devojkom, 23-godišnjom Ariadnom Gutirez, Mis Kolumbije 2014.

KOMPLETAN VIKEND HOROSKOP: Ovnovi mogu da predahnu, jedan znak biće nagrađen za svoj trud (POSAO,LJUBAV,ZDRAVLJE)

Ispod zajedničke fotografije koju je pre četiri dana objavio na Instagramu čak je napisao: “Sad, kad sam odrastao čovek, moram početi razmišljati šta ću da radim u životu”.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Izvor: Jutarnji)

[adsenseyu4]